Aniden cmd açılması virüs mü

Reaksiyon skoru
13
pc yi açınca 2 tane cmd bi anda açılıp 1 saniye falan kalıp gitti geçenlerde ben bilmeden alınan 3 ss vardı konusunu açmıştım
arkadaşlar laptopta bi oyuna giriş yaparken ss almış az önce dosyalardan bakarken hızlı erişimde yarım saat önce oyundayken alınmış 2 ss gördüm laptop komple bendeydi ya yanlışlıkla aldım yada virüs resme girmeme me rağmen hızlı erişimde vardı ve LocalState konumuna gitmiş virüs mü yoksa ben bilmeden mi aldım ayrıca ss almayı bilmiyorum klavyeden prtsc ye basıp gelen bildirimden resmi kaydediyorum yani ss almayı dahi bilmiyorum pc ye korsan şeyler indirmedim sadece tlaucher var ve bi ara itch io dan oyun yüklemiştim lütfen yardım direk ss almanın bir kısayolu var mı yanlışlıkla mı aldın lütfen yardım
antivirüslere tarattım ama hiçbiri bir şey bulamadı şimdi de böyle olunca çok şüphelenedim sizce formata gerek var mı çok uğraştıracak çünkü yoksa direk atardım

Virüs senin localine niye kaydetsin ss'i? windows + shift + s gibi bir şey yapmışsındır. Cmd de kendi kendine açılabilir. Ama bunların kendi kendine veya el çarpmasıyla olabilecek olması kesinlikle virüs yok anlamına da gelmez tabii ki. Kontrollerini yaptıysan başka bir şey gözlemlemiyorsan devam edebilirsin ama için rahat etmiyorsa formatla.

Uygunsuz davranış
Sen paranoyak olmuşsun. Bir daha böyle gereksiz bir konu açma.

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
pc yi açınca 2 tane cmd bi anda açılıp 1 saniye falan kalıp gitti geçenlerde ben bilmeden alınan 3 ss vardı konusunu açmıştım

antivirüslere tarattım ama hiçbiri bir şey bulamadı şimdi de böyle olunca çok şüphelenedim sizce formata gerek var mı çok uğraştıracak çünkü yoksa direk atardım
dost bazı uygulamalar ve oyunlarda açılırken cmd acıyor kapıyor, gayet normal cok süpheliysen yükle eset antivirüs tarat

Sen paranoyak olmuşsun. Bir daha böyle gereksiz bir konu açma.
yazılım hakkında bilgim yok rat yemiş olabileceğimi falan söylendi eskiden itch io dan oyun indirmiştim ordan şüphelendim sen bence böyle toksik davranma konuya kendin bakıyon ki sürekli yeni konu açılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüs senin localine niye kaydetsin ss'i? windows + shift + s gibi bir şey yapmışsındır. Cmd de kendi kendine açılabilir. Ama bunların kendi kendine veya el çarpmasıyla olabilecek olması kesinlikle virüs yok anlamına da gelmez tabii ki. Kontrollerini yaptıysan başka bir şey gözlemlemiyorsan devam edebilirsin ama için rahat etmiyorsa formatla.
yazılım hakkında bilgim yok neyin ne olduğu ayrıca öyle değil ben oyundayken oynarken alınmış

KVRT indir change parameters üstünden tüm diskleri seç ve tarat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,285
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri