"Türkiye burası" kartı oynandığına göre konu bitmiştir :dgittiğim mağazada ikisini de ayırtmışlar ve istediği zaman gelip alacaklar TÜRKİYE BURASI
"Türkiye burası" kartı oynandığına göre konu bitmiştir :dgittiğim mağazada ikisini de ayırtmışlar ve istediği zaman gelip alacaklar TÜRKİYE BURASI
hızlı olsam napacam aga adamlar terbiyesiz reyona sokmadılar ki kimseyi milleti eze eze kostularBöyle yerlerde Hızlı olman lazım ne olursa olsun hızlı kurnaz olan alıyor.
hayırlı olsun knk senin adına sevindimBen aldım
Ne bekliyordunuz ki siz? Size yer vermelerini falan mıhızlı olsam napacam aga adamlar terbiyesiz reyona sokmadılar ki kimseyi milleti eze eze kostular
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun knk senin adına sevindim
Saol, satarım muhtemelen.hızlı olsam napacam aga adamlar terbiyesiz reyona sokmadılar ki kimseyi milleti eze eze kostular
Demek istediğim sende böyle yerlerde yamyam gibi olacaksın.hızlı olsam napacam aga adamlar terbiyesiz reyona sokmadılar ki kimseyi milleti eze eze kostular
Oturduğun yerden vermezler ki zaten senin de ezmen lazım milleti.hızlı olsam napacam aga adamlar terbiyesiz reyona sokmadılar ki kimseyi milleti eze eze kostular
Bende Phoenix olanı aldımBen aldım
Phoneix ve Kablosuz olanı bir abimize aldık.Bende Phoenix olanı aldım
yaş problemi işte knk admlar en az 20 vardı sakallı sakallı herifler bende 16 yasımdayımDemek istediğim sende böyle yerlerde yamyam gibi olacaksın.
Oturduğun yerden vermezler ki zaten senin de ezmen lazım milleti.
doğru söyle lan bim mağazan mı varPhoneix ve Kablosuz olanı bir abimize aldık.
Bu arada bu yasal bir şey değil yasak.gittiğim mağazada ikisini de ayırtmışlar ve istediği zaman gelip alacaklar TÜRKİYE BURASI
Bim de tanıdıkların mı var.Phoneix ve Kablosuz olanı bir abimize aldık.
Hayır ilk 4 kişi bizim tayfa.Bim de tanıdıkların mı var.
doğru söyle lan bim mağazan mı var