Neler Yeni

BİM, BİM PARA'yı kullanıma sundu!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
indir (6).png

BİM PARA, BİM marketlerde ödemelerde kullanabileceğiniz bir mobil cüzdan uygulamasıdır.

Aslında son 6 ay BİM güzel adımlar atıyor. Kendini geliştiriyor. OMEN, Steelseries gibi markaları satmak marka adına artı puan getirir. Bunun yanında BİM çevrim içi satışa da başlamış. İlk etapta fazla ürün yok ama artacaktır zamanla.
Faturalı sürem dolsun. 3 ay Vodafone'da duracağım. Ondan sonra BİMCELL'e. Turk Telekom'un 1 yıl önceki fiyatlarını sunuyor. Baya iyi! Valla 3 4 GB'a 30 TL veremem. Şu an 33 TL 9 GB kullanıyorum. Tüh!

BİM Para hesabı telefon numara bazlı açılıp kullanılmaktadır.
Hesabınıza sadece banka/kredi kartı ile para yükleyebilirsiniz. En az 50 TL yükleme yapılabilir.

Kasada "Ödeme yap" tuşuna bastığınızda ekrana gelen QR ile veya kodu kasiyere söyleyerek ödeme yapabilirsiniz.

Aynı zamanda kendi bakiyenizden başka BİM PARA'lılara para gönderebilirsiniz.

BİM PARA uygulamasını indirmek için tıklayınız.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,653
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bim baya inovatif adımlar atıyor, umarım gerisi de gelir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Alıntıyı görüntüle

BİM PARA, BİM marketlerde ödemelerde kullanabileceğiniz bir mobil cüzdan uygulamasıdır.

Aslında son 6 ay BİM güzel adımlar atıyor. Kendini geliştiriyor. OMEN, Steelseries gibi markaları satmak marka adına artı puan getirir. Bunun yanında BİM çevrim içi satışa da başlamış. İlk etapta fazla ürün yok ama artacaktır zamanla.
Faturalı sürem dolsun. 3 ay Vodafone'da duracağım. Ondan sonra BİMCELL'e. Turk Telekom'un 1 yıl önceki fiyatlarını sunuyor. Baya iyi! Valla 3 4 GB'a 30 TL veremem. Şu an 33 TL 9 GB kullanıyorum. Tüh!

BİM Para hesabı telefon numara bazlı açılıp kullanılmaktadır.
Hesabınıza sadece banka/kredi kartı ile para yükleyebilirsiniz. En az 50 TL yükleme yapılabilir.

Kasada "Ödeme yap" tuşuna bastığınızda ekrana gelen QR ile veya kodu kasiyere söyleyerek ödeme yapabilirsiniz.

Aynı zamanda kendi bakiyenizden başka BİM PARA'lılara para gönderebilirsiniz.

BİM PARA uygulamasını indirmek için tıklayınız.
Ne işe yarıyor bu bim para bu tarz şeyler bana çok boş geliyor. Bir ara kartlar modaydı aşağıdaki gibi şimdide bunlar çıktı.
1641854231331.png

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
belki ileri de amazon go gibi çalışır çok iyi olur

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne işe yarıyor bu bim para bu tarz şeyler bana çok boş geliyor. Bir ara kartlar modaydı aşağıdaki gibi şimdide bunlar çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Ya afilli görünmek için yapılıyor bence. Hani benim cüzdan uygulamam var. Senin var mı yaaa?

Veya bir aile alışverişi BİM den yapıyordur aylık. Aylık markete 600 ayırmışlar diyelim. 600 ü buraya yükler buradan 1 kuruş çıkmayacağız diyebilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

belki ileri de amazon go gibi çalışır çok iyi olur
Daha çok var o yerlere 🤣

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
Ya afilli görünmek için yapılıyor bence. Hani benim cüzdan uygulamam var. Senin var mı yaaa?

Veya bir aile alışverişi BİM den yapıyordur aylık. Aylık markete 600 ayırmışlar diyelim. 600 ü buraya yükler buradan 1 kuruş çıkmayacağız diyebilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha çok var o yerlere 🤣
Türkiye de bir yerde uygulanıyor diye görmüştüm aslında ama yalan mı bilmiyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
1641854823687.png

Bim Almanyadaki ALDI marketleri örnek alarak kuruldu bim iç dizaynı satış politikası falan tamamen aynı ama BİM bazı kurallarından döndü son zamanlarda bilmem hatırlar mısınız Bim anlayışı vardı her marketlerinde kasa tarafına asarlardı artık asmıyorlar görmüyorum eskiden reklam yapılmazdı artık reklam yapmaya başladılar.
o.jpg

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Ürün çeşitliliği konusunda yetersizler. Bilinen markaları süslü olmayan raflarda ucuza sunsunlar. O zaman takdir ederim.

Son düzenleme:

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bimcell kullananlar genelde hattın çekmediğini söylüyorlar. Bim Para olayına gelirsek iyi düşünülmüş. Güzel kampanyalar gelecektir diye düşünüyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,412
İsim
Diyarhan
Paket fiystları sorun ise bir paket öneririm.

Faturasız Olay 4

4GB / 750DK / 1000SMS 25₺

Gamer Paketi Aylık 25₺ (Steam de 10tl kod var) (Sınırsız DC, YT, Twich, TFT mobile, Pubg, Zula veriyor)

Maliyet toplam 40tl bence değer öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Bimcell kullananlar genelde hattın çekmediğini söylüyorlar. Bim Para olayına gelirsek iyi düşünülmüş. Güzel kampanyalar gelecektir diye düşünüyorum.
Eğer Türk Telekom çekim kalitesi iyi ise bimcell'de iyi çekiyor ben şuan bim cell kullanıyorum hiç bir sıkıntı çekmedim daha tavsiye ederim.

Top Bottom