Neler Yeni

Bimcell kullanan var mı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kullanıyorum, çok memnunum. Çünkü Türk Telekom’un iyi çektiği bir bölgede yaşıyorum. Fiyatları da çok uygun.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Kullanıyorum, çok memnunum. Çünkü Türk Telekom’un iyi çektiği bir bölgede yaşıyorum. Fiyatları da çok uygun.
Benim eski hat türktelekom normal çekiyordu bunu kullanabilir miyim

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Güzel knk alabilirsin, fiyatlarıda uygun zaten.

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Çekmez diye düşünme zaten TT'nin baz istasyonunu kullanıyor.Ben kullanıyorum 4 5 senedir, köye de gittim çekiyor.Bazı köylerde çekmeyebilir de oralarda da TT çekmiyordur.Şehir içinde muhtemelen sıkıntı yaşamazsın.Online işlemler uygulamasını da kullanıp sil süpür yapabiliyorsun.Fiyatı 85 tlydi sanırım.Diğer operatörlerde hat ne kadar baktın mı?

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Çekmez diye düşünme zaten TT'nin baz istasyonunu kullanıyor.Ben kullanıyorum 4 5 senedir, köye de gittim çekiyor.Bazı köylerde çekmeyebilir de oralarda da TT çekmiyordur.Şehir içinde muhtemelen sıkıntı yaşamazsın.Online işlemler uygulamasını da kullanıp sil süpür yapabiliyorsun.Fiyatı 85 tlydi sanırım.Diğer operatörlerde hat ne kadar baktın mı?
Fiyatı 105 tl sordum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yeni hat alıcam bimcell nasıldır kullanan var mı
Bimcell türk telekomun alt yapısını kullanıyor zaten. Yani eğer Türk Telekom bulunduğun bölgede güzelse bimcell de güzeldir.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Kardeşim kullanıyor. Türk Telekomun aynısı arayüz bile aynı ayrıca ucuz çekim gücü fena değil Türk Telekom gibi çekiyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türk Telekom ne ise bimcell de o.

Top Bottom