Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
Kullanıyorum, çok memnunum. Çünkü Türk Telekom’un iyi çektiği bir bölgede yaşıyorum. Fiyatları da çok uygun.
Benim eski hat türktelekom normal çekiyordu bunu kullanabilir miyimKullanıyorum, çok memnunum. Çünkü Türk Telekom’un iyi çektiği bir bölgede yaşıyorum. Fiyatları da çok uygun.
Aynı alt yapıyı kullanıyor, ondan memnunsanız Bimcell'den de memnun kalırsınız.Benim eski hat türktelekom normal çekiyordu bunu kullanabilir miyim
Fiyatı 105 tl sordumÇekmez diye düşünme zaten TT'nin baz istasyonunu kullanıyor.Ben kullanıyorum 4 5 senedir, köye de gittim çekiyor.Bazı köylerde çekmeyebilir de oralarda da TT çekmiyordur.Şehir içinde muhtemelen sıkıntı yaşamazsın.Online işlemler uygulamasını da kullanıp sil süpür yapabiliyorsun.Fiyatı 85 tlydi sanırım.Diğer operatörlerde hat ne kadar baktın mı?
Bence direkt bimcell al.Hem alırken ucuz hem de paketleri ucuz.Fiyatı 105 TL sordum
Bimcell türk telekomun alt yapısını kullanıyor zaten. Yani eğer Türk Telekom bulunduğun bölgede güzelse bimcell de güzeldir.Yeni hat alıcam bimcell nasıldır kullanan var mı