Neler Yeni

Bim'de 270tlye bilgisayar için PoloSmart PS4 oyun kolu alınır mı?

ZeosK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eray Başyiğit
Bilgisayarımdan kol ile oyun oynamak istediğim için kol alıcaktım bimde de 270tlye bir kol gördüm parası iyiydi sizce almalı mıyım bir öneriniz var mı?
1661866063332.jpeg

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Alınmaz bu 160 tl değilmiydi 1 2 ay önce, alsan bile elinde kalır bence 2.el veya biraz para biriktirip f710 alabilirsin

ZeosK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eray Başyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz bu 160 TL değilmiydi 1 2 ay önce, alsan bile elinde kalır bence 2.el veya biraz para biriktirip f710 alabilirsin
Konsolda herhangi bir sıkıntı olduğunu nasıl anlayacağım? Bu konsolda sadece soyulmalar gördüm adamda sorun yok falan yazmış hani ekran kartlarında testler falan yapıyorsun anlaşılıyor da buna nasıl güvenebilirim bir testi falan var mı?

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Konsolda herhangi bir sıkıntı olduğunu nasıl anlayacağım? Bu konsolda sadece soyulmalar gördüm adamda sorun yok falan yazmış hani ekran kartlarında testler falan yapıyorsun anlaşılıyor da buna nasıl güvenebilirim bir testi falan var mı?
Hocam laptop varsa laptopa direk bağlarsınız ancak yoksa şimdi buldum ne kadar işe yarar ancak otg kablosu alabilirsiniz type c veya micro usb hangisi sizle uyumlu ise sonra geforce now dan veya telefon oyunlarından test yapabilirsiniz diye düşünüyorum tam çalışır mı emin değilim olmadı f310 alabilirsiniz sıfır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam laptop varsa laptopa direk bağlarsınız ancak yoksa şimdi buldum ne kadar işe yarar ancak otg kablosu alabilirsiniz type c veya micro usb hangisi sizle uyumlu ise sonra geforce now dan veya telefon oyunlarından test yapabilirsiniz diye düşünüyorum tam çalışır mı emin değilim olmadı f310 alabilirsiniz sıfır
Uğraşmak istemiyorsan bunu alabilirsiniz amazon kuponuda bulursun mis https://www.amazon.com.tr/Logitech-...ngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510036362784&h kullanıyorum titreşimi yok ancak forza da hassasiyeti falan iyi tabi senin kararın

ZeosK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eray Başyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uğraşmak istemiyorsan bunu alabilirsiniz amazon kuponuda bulursun mis https://www.amazon.com.tr/Logitech-...ngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510036362784&h kullanıyorum titreşimi yok ancak forza da hassasiyeti falan iyi tabi senin kararın
Kanka şimdi bi adamla konuştum adam 1 hafta kullanıp çekmeceye attım hani taşınırken yeni çıkardım falan dedi fiyattada düştü nerdeyse sıfır diye fazla düşemem dedi ama 350tlye f710 buldum çizikleri var gibi gözüküyor sadece fonksiyonları ne durumda diye sordum bir de sorun olmazsa pazartesi almayı düşünüyom adamla aynı şehirdeyiz buluşup direk alırım yüksek ihtimal bakalım daha bluetooth adaptörü falanda almam lazımmış zaten sanırım umarım bir sıkıntı çıkmaz
1661868751494.png
1661868773959.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom