Neler Yeni

BİM'de ki steel serieslerin 3dk içinde bitmesi? :(

Logithx

80+ Bronze
Alan bir kaç kişide cihaz bozuk çıkmış outlet ürünleri getirip satıyorlar heralde başka açıklaması yok..

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Alan bir kaç kişide cihaz bozuk çıkmış outlet ürünleri getirip satıyorlar başka açıklaması yok..
daha önceden sormuştum neden bu kadar ucuz bi sıkıntısı mı var diye öylemiymiş acaba

Phenoma

80+ Silver
abi saat 10 da açılıyor kimse yoktu ben gittiğimde zaten ilk ben geldim adamlar önüme geçti ağlıycam aw
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne biliyim benden büyük şey tiplerdi
Hata sende, neden silahsız gidiyorsun (!) :ROFLMAO:

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Günlerdir beklediğim steel series arctis 1 ve rival 3 için elimdeki değerli ne eşya varsa sattım. normalde 10 da kalkardım bugün 7 de kalktım. bim 10 da açılıyor ben 9 da gittim. fakat 3 4 tane adam önüme geçti ve direkt 2 ürünüde aldı 2 sindende 1 er tane varmış. hatta diğer 3 ü alamadığı için arattırıp ayırdı. bende belki bulurum diye başka bi bime gittim saat 10:05 geçiyordu görevli tüm bimlerde bittiğini söyledi :( . adamlar hem önüme geçti aldı hemde almama engel oldu. napiyim ben şimdi a*
Başka bimlerde ayirtamazlar şikayet etseydin bende günlerdir bekliyorum evin orda yoktu taaa şehir dışına dogru olan bime baktim orada bile kalmadi dediler bence bazi bimlerde calisanlar aliyor yada tanidiklarina ayırıyorlar

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Şikayet edin çalışanların alması yasak ama adamlar masa altı yapıyorlar arkadaşlarına satıyorlar yada tanıdığa aldırıp onlardan kendileri alıyorlar..
welcome to turkey :(

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Günlerdir beklediğim steel series arctis 1 ve rival 3 için elimdeki değerli ne eşya varsa sattım. normalde 10 da kalkardım bugün 7 de kalktım. bim 10 da açılıyor ben 9 da gittim. fakat 3 4 tane adam önüme geçti ve direkt 2 ürünüde aldı 2 sindende 1 er tane varmış. hatta diğer 3 ü alamadığı için arattırıp ayırdı. bende belki bulurum diye başka bi bime gittim saat 10:05 geçiyordu görevli tüm bimlerde bittiğini söyledi :( . adamlar hem önüme geçti aldı hemde almama engel oldu. napiyim ben şimdi a*
Aldığı gibi ilana koyanlar var:

Top Bottom