Nasıl yani 2.el ürünleri mı satıyorlargecen hafta carsamba alinmis faturalari vardi bazi 2. el satis sitelerinde
hayırNasıl yani 2.el ürünleri mı satıyorlar
Biz sıkıştırdık kasiyeri artık onlarada gelip gelmeyeceği söylenmiyorArkadaşlar yarın inşallah alıcağız ama büyük ihtimal iş çıkışı alıcam yoksa yapacak bir şey yok internetten alırız diyor bu kadar ucuzken şansı kaçırmak bana koyar bunun kaç tane stoğu var acaba bilen birisi varmıdır
İş çıkışına kalacağını sanmam direk alı ır zaten 2-3 tane olur her bimdeArkadaşlar yarın inşallah alıcağız ama büyük ihtimal iş çıkışı alıcam yoksa yapacak bir şey yok internetten alırız diyor bu kadar ucuzken şansı kaçırmak bana koyar bunun kaç tane stoğu var acaba bilen birisi varmıdır
Bilmiyorum ya inşallah kalır bize ben bıktım ya 8+ gündür sağ tuşu çalışmayan elimden iki kat küçük mouse la idare edemiyorum ağlayasım geliyorİş çıkışına kalacağını sanmam direk alı ır zaten 2-3 tane olur her bimde
Haberler iyi babam izin aldı sabah gidip alıcakİş çıkışına kalacağını sanmam direk alı ır zaten 2-3 tane olur her bimde