Bimden 500 liraya aldığım havit kulaklık bize neler sunuyor?

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
697
Havit H668BT ANC Bluetooth Kulaküstü Kulaklık - Bej

Temel Özellikler ve Teknik Detaylar

• Aktif Gürültü Engelleme (ANC): Yaklaşık –25 dB civarında dış gürültüyü engelleyerek daha net bir ses deneyimi sunar
  • Pil Ömrü: ANC kapalıyken ~80 saat (yüksek sesle ~50 saat) kullanım imkânı sunar. Hızlı şarj desteğiyle 5 dakika şarj, ~5 saat kullanım sağlar
  • Batarya ve Bağlantı: 500 mAh kapasitesinde olup, Bluetooth 5.4 teknolojisiyle kablosuz bağlantı imkânı verir. Aynı anda iki cihazla eşleştirme özelliği (“dual device”) desteklenir
  • Ses Kalitesi: 40 mm titanyum kaplı diyaframlı sürücüler, derin baslar ve geniş frekans yanıtı (20 Hz–20 kHz) sunar. Ayrıca Hi-Res Audio sertifikası bulunmaktadır
  • Konfor ve Dayanım: Yaklaşık 204 g ağırlığında; katlanabilir ve rahat taşınabilir bir tasarıma sahip
  • Ek Özellikler: 3 mikrofona sahip çağrı gürültü azaltma teknolojisi, oyun modunda düşük gecikme (~38 ms) ve AUX kablosuyla kablolu kullanım desteği bulunur
  • Uygulama Desteği: Havit Life uygulamasıyla ses profili kişiselleştirme ve ayar imkânı tanır

ÖzellikDetaylar
Bluetooth5.4, çift cihaz bağlantısı
Pil Ömrü80 saat (ANC kapalı), 50 saat (ANC açık)
Hızlı Şarj5 dakika → ~5 saat kullanım
ANC Gücü–25 dB
Sürücü40 mm titanyum, 20 Hz–20 kHz frekans
Ağırlık / Tasarım204 g, katlanabilir ve konforlu
Ek Özellikler3 mik, oyun modu, kablolu kullanım, app desteği

Havit H668BT ANC Bluetooth Kulaküstü Kulaklık - 80 Saat, Anc, Çift Cihaz  Desteği, Hi-Res Audio - Mor

internette 1000 lira gibi bir fiyata satılıyor ama bim de çok uygun. Bulursanız hemen alın derim ben şahsen ders çalışmak için aldım o yüzden pil ömrüne önem verdim ve 80 saatlik bir kullanım süresi çok iyi. Ayrıca bu fiyata hi res sertifika ve gürültü engelleme özelliği sunuyor o yüzden kaçırmayın derim. Ben şahsen beğendim Fiyat performans olarak on basar. Ayrıca içinde kablolu kullanım için ekstra bağlantı kablosu veriyorlar.
Kullanım amacına göre değişir ama ben dediğim gibi batarya ömrü için bunu tercih ettim. Oyun içinde kullanabilirsiniz 80 saatlik pil ömrü gerçekten çok uzun bu fiyata göre. Mikrofon kalitesini bilmiyorum test edemedim.

Tekrar ediyorum. Bim markette bu markayı görürseniz bence hemen alın kaçırmayın zira bu fiyata bu özelliklere sahip bir ürün zor gelir bir daha.

Son düzenleme:
Tasarımı çok hoşmuş :peepo2:

• Aktif Gürültü Engelleme (ANC): Yaklaşık –25 dB civarında dış gürültüyü engelleyerek daha net bir ses deneyimi sunar
  • Pil Ömrü: ANC kapalıyken ~80 saat (yüksek sesle ~50 saat) kullanım imkânı sunar. Hızlı şarj desteğiyle 5 dakika şarj, ~5 saat kullanım sağlar
  • Batarya ve Bağlantı: 500 mAh kapasitesinde olup, Bluetooth 5.4 teknolojisiyle kablosuz bağlantı imkânı verir. Aynı anda iki cihazla eşleştirme özelliği (“dual device”) desteklenir
  • Ses Kalitesi: 40 mm titanyum kaplı diyaframlı sürücüler, derin baslar ve geniş frekans yanıtı (20 Hz–20 kHz) sunar. Ayrıca Hi-Res Audio sertifikası bulunmaktadır
  • Konfor ve Dayanım: Yaklaşık 204 g ağırlığında; katlanabilir ve rahat taşınabilir bir tasarıma sahip
  • Ek Özellikler: 3 mikrofona sahip çağrı gürültü azaltma teknolojisi, oyun modunda düşük gecikme (~38 ms) ve AUX kablosuyla kablolu kullanım desteği bulunur
  • Uygulama Desteği: Havit Life uygulamasıyla ses profili kişiselleştirme ve ayar imkânı tanır

ÖzellikDetaylar
ANC Gücü–25 dB

HAVIT H655BTแบบมีสาย หูฟังบลูทูธ หูฟังครอบหู headphone bluetooth V5.3  ใช้ได้ต่อเนื่อง 70 ชม | Shopee Thailand

interntte 1000 lira gibi bir fiyata satılıyor ama bim de çok uygun. Bulursanız hemen alın derim ben şahsen ders çalışmak için aldım o yüzden pil ömrüne önem verdim ve 80 saatlik bir kullanım süresi çok iyi. Ayrıca bu fiyata hi res sertifika ve gürültü engelleme özelliği sunuyor o yüzden kaçırmayın derim

Aldığınız Model Görseldeki Model Mi Yoksa " Havit H668BT " Versiyonu Mu ?

ÖzellikDetaylar
ANC Gücü–25 dB

HAVIT H655BTแบบมีสาย หูฟังบลูทูธ หูฟังครอบหู headphone bluetooth V5.3  ใช้ได้ต่อเนื่อง 70 ชม | Shopee Thailand

internette 1000 lira gibi bir fiyata satılıyor ama bim de çok uygun. Bulursanız hemen alın derim ben şahsen ders çalışmak için aldım o yüzden pil ömrüne önem verdim ve 80 saatlik bir kullanım süresi çok iyi. Ayrıca bu fiyata hi res sertifika ve gürültü engelleme özelliği sunuyor o yüzden kaçırmayın derim. Ben şahsen beğendim Fiyat performans olarak on basar. Ayrıca içinde kablolu kullanım için ekstra bağlantı kablosu veriyorlar.
500 e çok iyi

Daha yeni Nestle marka su sattılar ben bundan sonra seç marketciyim brah

Geri