Omnissiah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 697

Temel Özellikler ve Teknik Detaylar
- Aktif Gürültü Engelleme (ANC): Yaklaşık –25 dB civarında dış gürültüyü engelleyerek daha net bir ses deneyimi sunar
- Pil Ömrü: ANC kapalıyken ~80 saat (yüksek sesle ~50 saat) kullanım imkânı sunar. Hızlı şarj desteğiyle 5 dakika şarj, ~5 saat kullanım sağlar
- Batarya ve Bağlantı: 500 mAh kapasitesinde olup, Bluetooth 5.4 teknolojisiyle kablosuz bağlantı imkânı verir. Aynı anda iki cihazla eşleştirme özelliği (“dual device”) desteklenir
- Ses Kalitesi: 40 mm titanyum kaplı diyaframlı sürücüler, derin baslar ve geniş frekans yanıtı (20 Hz–20 kHz) sunar. Ayrıca Hi-Res Audio sertifikası bulunmaktadır
- Konfor ve Dayanım: Yaklaşık 204 g ağırlığında; katlanabilir ve rahat taşınabilir bir tasarıma sahip
- Ek Özellikler: 3 mikrofona sahip çağrı gürültü azaltma teknolojisi, oyun modunda düşük gecikme (~38 ms) ve AUX kablosuyla kablolu kullanım desteği bulunur
- Uygulama Desteği: Havit Life uygulamasıyla ses profili kişiselleştirme ve ayar imkânı tanır
Özellik | Detaylar |
---|---|
Bluetooth | 5.4, çift cihaz bağlantısı |
Pil Ömrü | 80 saat (ANC kapalı), 50 saat (ANC açık) |
Hızlı Şarj | 5 dakika → ~5 saat kullanım |
ANC Gücü | –25 dB |
Sürücü | 40 mm titanyum, 20 Hz–20 kHz frekans |
Ağırlık / Tasarım | 204 g, katlanabilir ve konforlu |
Ek Özellikler | 3 mik, oyun modu, kablolu kullanım, app desteği |

internette 1000 lira gibi bir fiyata satılıyor ama bim de çok uygun. Bulursanız hemen alın derim ben şahsen ders çalışmak için aldım o yüzden pil ömrüne önem verdim ve 80 saatlik bir kullanım süresi çok iyi. Ayrıca bu fiyata hi res sertifika ve gürültü engelleme özelliği sunuyor o yüzden kaçırmayın derim. Ben şahsen beğendim Fiyat performans olarak on basar. Ayrıca içinde kablolu kullanım için ekstra bağlantı kablosu veriyorlar.
Kullanım amacına göre değişir ama ben dediğim gibi batarya ömrü için bunu tercih ettim. Oyun içinde kullanabilirsiniz 80 saatlik pil ömrü gerçekten çok uzun bu fiyata göre. Mikrofon kalitesini bilmiyorum test edemedim.
Tekrar ediyorum. Bim markette bu markayı görürseniz bence hemen alın kaçırmayın zira bu fiyata bu özelliklere sahip bir ürün zor gelir bir daha.
Son düzenleme: