Dilekçe yazıp götürsem olmaz mı görüşmek istemiyorum çünküİstifa ettiğine dair bir kağıda imza atmalısın.
orda calısan birisi getirsin evine imzala geri gönder onlaDilekçe yazıp götürsem olmaz mı görüşmek istemiyorum çünkü
Hocam ne olursa olsun gidip atmalısın imzanı. Kötü bir şekilde ayrılmış olabilirsin ancak bunu yapmak zorundasın.Dilekçe yazıp götürsem olmaz mı görüşmek istemiyorum çünkü
Yazılı dilekçe vermelisin. Yoksa habersiz gelmedi olarak işlem yapılır ve siciline işler diye biliyorum.Arkadaşlar bimden istifa ettim ama eve gittim MSye mesaj attım bundan sonra gelmicem diye. Yine de dilekçe götürmeli miyim ?
İstifa etsen bile 15 gün çalışmak durumundasın yani istifanı bildireceksin 15 gün çalışacaksın öyle biliyorum.Arkadaşlar bimden istifa ettim ama eve gittim MSye mesaj attım bundan sonra gelmicem diye. Yine de dilekçe götürmeli miyim ?
neden istifa ettiniz meraktan soruyorumArkadaşlar bimden istifa ettim ama eve gittim MSye mesaj attım bundan sonra gelmicem diye. Yine de dilekçe götürmeli miyim ?