Neler Yeni

Bimden istifa ettim ?

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
Arkadaşlar bimden istifa ettim ama eve gittim MSye mesaj attım bundan sonra gelmicem diye. Yine de dilekçe götürmeli miyim ?

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Oguzhan yılmaz
istifa ettigine dair kagıt imzalaman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dilekçe yazıp götürsem olmaz mı görüşmek istemiyorum çünkü
orda calısan birisi getirsin evine imzala geri gönder onla :D uyuz olduysan adamlara

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bimden istifa ettim ama eve gittim MSye mesaj attım bundan sonra gelmicem diye. Yine de dilekçe götürmeli miyim ?
Yazılı dilekçe vermelisin. Yoksa habersiz gelmedi olarak işlem yapılır ve siciline işler diye biliyorum.

mesut3467

80+ Bronze
işten çıkış belgesi ( onlar tarafından maaşını aldığına dair vs) ve ufak bir dilekçe yazman(genelde basit bir şekilde hangi tarihte çıktığını yazdığın belge) istenecek.

NespaY

80+ Silver
İstifa etsen bile 15 gün çalışmak durumundasın yani istifanı bildireceksin 15 gün çalışacaksın öyle biliyorum.

Heinzel

80+
neden istifa ettiniz meraktan soruyorum

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
dostum istifa etsen bile dilekçe dolduracaksın. 15 gün çalışmaya devam edeceksin. Ama işkur üzerinden ise öyle bi şart yok herhalde onu bilmiyorum. Ama kadrolu isen 15 gün daha çalışman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom