Yaşadığım il nüfus olarak çok büyük bir il değil yani en azından büyük şehir belediyesi diye geçmiyor bu yüzden de alıcı daha az buluyorsun küçük il’de.
Zaten benden ürün alanların çoğu param güvende veya dolaptan alıyor o yüzden yaşadığım il’den çok nadir ve az kişi çıkıyor.
Nakit paraya ihtiyacım olduğu için elimdeki evga rtx 3090 satıyorum alıcı bulamıyorum hep ölücü dolu, ayrıca canavar gibi, mükemmel asus tuf r9 7940hs rtx 4070’li laptopu 44 e alıcı bulamıyorum şuana kadar gelen en yüksek teklif 41 bin oldu
İnsanlar güvenli ticaretin komisyonlarının yüksek olduğundan onun parasını da ekleyince birde bakıyor zaten fiyat sıfırına yakına gelmiş gidip sıfırını alıyor
En iyisini yapmışsın.Evet bana da en uygunu o geldi ve şikayetimi gerçekleştirdim bakalım nasıl ilerleyecek süreç be kadar sürecek ayrıca şikayet var a da oluşturdum
Nevşehirde yaşadığımı nerden bildiniz hocamNevheşirin zorlukları. Hocam bu arada fiyatların yuksek gibi. Bir de ilanların altına soru sorma gelmiş oraya durumu belirt eğer açıksa
bir şey Olmaz Bence Benim Başımada Geldi Sorun Yaşamadım .Merhaba arkadaşlar sahibinden de gezerken satmakta olduğum laptopun görsellerini ve bilgilerinin başkası tarafından farklı bir ilanda kullanıldığını gördüm şikayet ettim arayıp 2 kez şikayet ettim ancak 4-5 gün geçmesine rağmen hala bu dolandırıcının ilanı aktif ne yapabilirim mesaj attım kendisine engellemiş kendimi zor tutuyorum sövüp parçalamamak için lütfen yardım edin.
Ayrıca sahibindene bu olayı hem uygulama hemde 2 kez arayarak bildirmeme rağmen bir şey yapmaması sahibindene karşı dava açmamda bana hak verir mi?
Adı Üstüne New ŞehirNevşehir
Benim ilanımın güvenirliğini azaltıyor bence. Ve ayrıca rahatsız oluyorum ben bana ait görsellerin izinsiz başkası tarafından kullanılmasından.bir şey Olmaz Bence Benim Başımada Geldi Sorun Yaşamadım .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adı Üstüne New Şehir
Hocam Bu Arada " Kapadokya Üniverstesi " Nasıldır ?
Niye LaBen oradan mezunum. Açıkcası bir daha okur musun deseler tövbe derim
500.000.000 TL'ye doblo var,(sahibindendeki tüm ilanlar paylaşılmadan önce testten geçiyor) doblo kadar ağırlığı altın yap yine o kadar etmezBu kadar iplememeleri şaşırtmadı.
Get miş met miş adamların hiçbiri umrunda değil artık.
Resmen cukkaladıkları päraya bakıyorlar...
Diğer okullardan hiçbir farkı yok daha basketbol sahası yeni yapıldı, futbol sahası yok gelişmiş üniversite değil normalde üniversitede kampüs olur ama burada kampüs olayı yok köye yaymışlar üniversiteyi köye gidip geliyorsun . Gelirsen anlarsın her şey bir tarafta köyün içini geziyorsun bir binadan diğerine giderken. kiralar çok faiş ayrıca kıralanacak evde bulamıyorsun gerçi ben aile evimizde yaşadım sorun olmadı benim içinNiye La
Sahte ilanın mıSahibinden link salsana
Köyden İndim Şehire Diyorsun .Diğer okullardan hiçbir farkı yok daha basketbol sahası yeni yapıldı, futbol sahası yok gelişmiş üniversite değil normalde üniversitede kampüs olur ama burada kampüs olayı yok köye yaymışlar üniversiteyi köye gidip geliyorsun . Gelirsen anlarsın her şey bir tarafta köyün içini geziyorsun bir binadan diğerine giderken. kiralar çok faiş ayrıca kıralanacak evde bulamıyorsun gerçi ben aile evimizde yaşadım sorun olmadı benim için
RTE Gibi .Aynen, bana kalırsa başarılı bir üniversite değil sadece reklamını iyi yapıyor