Ya beyler kusura bakmayın da yok 7.1 değilmiş falan. Fiyatı 650 - 700 olsa bunları söylemeleri normal ama 350 TL'ye düşmüş fiyatı. FPS oyunlarında düşme yaşarsın da ayrı komedi bu arada xD. 60 TL olan kulakiçi jbl ile CS GO oynuyorum ve benim gibi böyle oynayan çok insan var arkadaşlarım dahil. Evet biraz kötü ama jbl ile de ses kasabiliyorum çok iyi olmasa da. Bence biraz gereksiz olmuş yok FPS için alınmaz falan. xDD Biraz fazla aşağılanmış kulaklık bence gidin alın derim şahsen ben gidip alacağım. Evet insanların fikri önemli ama bana ya da bu konuyu açana değil yabancı review sitelerine bakın orda çok daha profesyonel ve daha doğru incelemeler var.
https://www.techspot.com/ burdan bakabilirsiniz arama kısmına Arctis 1 yazın. Bu sitede kulaklığa baktığınızda 20000 kullanıcı üzerinden 90/100 almış belirmek istedim. Bu sadece benim fikrim arkadaşlar yaşadığım şeyleri ve bildiklerimle bunu yazdım. Tekrardan söylüyorum "FPS oyunlarında düşme yaşarsınız" kadar saçma bir cümle yok jbl kukakiçiyle supreme olan arkadaşım bile var xD. Benim rankım keleş çok iyi değil ama bu cümle kadar saçma bir şey görmedim ben. Diyeceklerim bu kadar arkadaşlar bence gidin alın derim kulakiçiyle vs oynuyorsanız.