Merhaba. Ben Superonline'dan yalın vdsl 100 mb internet kullanıyorum. Geçen ay bağlattım fakat aldığım değerler 10/3. Durumu bildirdim ve bina girişine kadar sorun olmadığı, bina içinden modeme kadar olan kablolamada sorun olduğu tespit edilmiş. Bugün telefon hattı tekrar çekildi. Fakat hız değerlerim hala aynı. Müşteri hizmetlerini aradım, biz buradan gayet iyi değerler aldığınızı görüyorum, %91'e kadar verim alıyorsunuz dedi. E ben modem kurulumuna gelindiğinde de aynı değerleri alıyordum zaten 10 download 3 upload. Durumun düzeleceğini eğer düzelmezse hemen bizi arayın bakalım demişlerdi fakat tesisatı değiştirmemize rağmen, saha ekiplerimiz gelsin eğer sizden kaynaklıysa 250 tl ücret alınır dediler. Sinyal güçlendirici almayı da tercih edebilirsiniz dediler??? Tesisatta zaten bir problem olmuş olsaydı hızım ya düşer ya da artardı fakat sabit değişen hiçbir şey olmadı. Prizden de kaynaklı değil. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Daha fazla para vermek istemiyorum yeterince borçlandım zaten. Ne yapmam gerekiyor?