Neler Yeni

Binadaki köpek hakkında

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
İyi günler binada beslediğim hamile bir kedi var mamasını suyunu veriyorum üst katımızda oturan köpek sahibi olan bireyler kediden rahatsız olmuşlar ve binada istemediklerini söylediler sebebi ise köpeğin kediyi kışkırtması kedinin ufak bir saldırması
Kendi köpekleri gece yarıları havlayıp beni kaç kere uyandırdı hayvan sevgimden dolayı ses çıkarmamıştım ama bu olaydan sonra eğer kediyi gönderirlerse köpek hakkında bir yaptırım yapabilir miyim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
İyi günler binada beslediğim hamile bir kedi var mamasını suyunu veriyorum üst katımızda oturan köpek sahibi olan bireyler kediden rahatsız olmuşlar ve binada istemediklerini söylediler sebebi ise köpeğin kediyi kışkırtması kedinin ufak bir saldırması
Kendi köpekleri gece yarıları havlayıp beni kaç kere uyandırdı hayvan sevgimden dolayı ses çıkarmamıştım ama bu olaydan sonra eğer kediyi gönderirlerse köpek hakkında bir yaptırım yapabilir miyim
Sende köpeklerinin sizi rahatsız ettiğini,eğer kediye laf etmezseler seninde ses çıkarmayacağını söyle ortak kararla çözülsün olay.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
köpeğin çok ses çıkardığını ve rahatsız olduğunu söyle kediye de özel bir alan oluşturabilirsen kuytu köşede ikisi birbirini görmez doğum yaptığında yavrularını sürekli taşımak zorunda kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,410
Üyeler
165,984
Son üye
leonknndy03
Top Bottom