Neler Yeni

Yardım Binama Fiber kutusu bağlandı.

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
Arkadaşlar binama fiber kutusu bağlandı, altyapı sorgulama yaptığımda fiber gözüküyor ancak dairelere kadar kablo çekmediler. Ben şimdi fiber başvurusu yaptığımda türktelekom ekipleri binadan daire içine kadar tesisatı kendisi mi yapacak. Yoksa daire önüne kadar kablo çektikten sonra mı ben başvuru yapayım.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Tuğra
Arkadaşlar binama fiber kutusu bağlandı, altyapı sorgulama yaptığımda fiber gözüküyor ancak dairelere kadar kablo çekmediler. Ben şimdi fiber başvurusu yaptığımda türktelekom ekipleri binadan daire içine kadar tesisatı kendisi mi yapacak. Yoksa kapı önüne kadar kablo çektikten sonra mı ben başvuru yapayım.
başvuruyu yaptıktan sonra sana kablo vercekler sen döşüyecen

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki kutuya hat bağlayıp kapımın önüne kadar falan çekicekler mi ben mi kutunun içini açıp bağlayacam kabloyu

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Tuğra
peki kutuya hat bağlayıp kapımın önüne kadar falan çekicekler mi ben mi kutunun içini açıp bağlayacam kabloyu
baglantıyı sen yapmıyorsun sen kabloyu döşüyorsun onlarda gelip modemin baglantısı ve aşagıdaki kutudaki baglantıyı yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

? :D Adam Nasıl Döşüyor Kanka Ne Anlatıyon Sen
öyle bilgin yok kanka demekki fiber döşettirmemişsin sen hiç

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz

baglantıyı sen yapmıyorsun sen kabloyu döşüyorsun onlarda gelip modemin baglantısı ve aşagıdaki kutudaki baglantıyı yapıyor
Kardeşim Adamlari Arayip Kendileri Herşeyi Yapıyor Bizim Adam'ın bir şey Yapmasına Gerek Yok

öyle bilgin yok kanka demekki fiber döşettirmemişsin sen hiç
Adam internetçi mi kanka adam döşesin binasına?

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Tuğra
not : para vermek istemezsen sen döşersin ama para vericeksen elektrikçi çagırman lazım o döşer

Kardeşim Adamlari Arayip Kendileri Herşeyi Yapıyor Bizim Adam'ın bir şey Yapmasına Gerek Yok

Adam internetçi mi kanka adam döşesin binasına?
binanda fiber varmı kullanıyormusun kullanmıyorsan konuşma :)

ben bağlattım kullanıyorum

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Arif Dağcı
not : para vermek istemezsen sen döşersin ama para vericeksen elektrikçi çagırman lazım o döşer

binanda fiber varmı kullanıyormusun kullanmıyorsan konuşma :)

ben bağlattım kullanıyorum
İlk defa sizden duyuyorum 3 defa sağlayıcı değiştirdik hepsinde de kendileri herşeyi halletti kablo çekme döşeme kurulum vs elimizi sürmedik normal olanı da bu değil mi zaten (konum : k.maraş)

etnetalw

80+ Bronze
Arkadaşlar binama fiber kutusu bağlandı, altyapı sorgulama yaptığımda fiber gözüküyor ancak dairelere kadar kablo çekmediler. Ben şimdi fiber başvurusu yaptığımda türktelekom ekipleri binadan daire içine kadar tesisatı kendisi mi yapacak. Yoksa daire önüne kadar kablo çektikten sonra mı ben başvuru yapayım.
100+ tarifleri firma öneririm hocam hayırlı akşamlar.
Tbtnet fixnet netbone firmalara bakabilirsin.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Tuğra
İlk defa sizden duyuyorum 3 defa sağlayıcı değiştirdik hepsinde de kendileri herşeyi halletti kablo çekme döşeme kurulum vs elimizi sürmedik normal olanı da bu değil mi zaten (konum : k.maraş)
kanka benim firmam siz kablo döşemeyi halledin dedi tanıdıgım herkese böyle yaptırmışlar yani böyle biliyorum

etnetalw

80+ Bronze
Fiberi onları proje olarak kendi istekleri ile fiber getirirlerse herşeyi genelde onlar yapar ama özel veya istek üzerine olduğunda tt deki çalışanlar gelip kablo çeker. Biraz tt e bağlı tt müdürlüğüne gidin bence.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
2 hafta önce bağlattik geldiler bağladılar bizde 3 ay boyunca faturaya yansıyacak şekilde 100 X3 yapıldı 300 TL istediler yani

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Tuğra
İlk defa sizden duyuyorum 3 defa sağlayıcı değiştirdik hepsinde de kendileri herşeyi halletti kablo çekme döşeme kurulum vs elimizi sürmedik normal olanı da bu değil mi zaten
sizinki fibermi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,007,773
Üyeler
159,670
Son üye