Yardım Binama Fiber kutusu bağlandı.

haro44

80+
Reaksiyon skoru
91
Arkadaşlar binama fiber kutusu bağlandı, altyapı sorgulama yaptığımda fiber gözüküyor ancak dairelere kadar kablo çekmediler. Ben şimdi fiber başvurusu yaptığımda türktelekom ekipleri binadan daire içine kadar tesisatı kendisi mi yapacak. Yoksa daire önüne kadar kablo çektikten sonra mı ben başvuru yapayım.

Arkadaşlar binama fiber kutusu bağlandı, altyapı sorgulama yaptığımda fiber gözüküyor ancak dairelere kadar kablo çekmediler. Ben şimdi fiber başvurusu yaptığımda türktelekom ekipleri binadan daire içine kadar tesisatı kendisi mi yapacak. Yoksa kapı önüne kadar kablo çektikten sonra mı ben başvuru yapayım.
başvuruyu yaptıktan sonra sana kablo vercekler sen döşüyecen

peki kutuya hat bağlayıp kapımın önüne kadar falan çekicekler mi ben mi kutunun içini açıp bağlayacam kabloyu
baglantıyı sen yapmıyorsun sen kabloyu döşüyorsun onlarda gelip modemin baglantısı ve aşagıdaki kutudaki baglantıyı yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

? :D Adam Nasıl Döşüyor Kanka Ne Anlatıyon Sen
öyle bilgin yok kanka demekki fiber döşettirmemişsin sen hiç

başvuruyu yaptıktan sonra sana kablo vercekler sen döşüyecen

baglantıyı sen yapmıyorsun sen kabloyu döşüyorsun onlarda gelip modemin baglantısı ve aşagıdaki kutudaki baglantıyı yapıyor
Kardeşim Adamlari Arayip Kendileri Herşeyi Yapıyor Bizim Adam'ın bir şey Yapmasına Gerek Yok

öyle bilgin yok kanka demekki fiber döşettirmemişsin sen hiç
Adam internetçi mi kanka adam döşesin binasına?

not : para vermek istemezsen sen döşersin ama para vericeksen elektrikçi çagırman lazım o döşer

Kardeşim Adamlari Arayip Kendileri Herşeyi Yapıyor Bizim Adam'ın bir şey Yapmasına Gerek Yok

Adam internetçi mi kanka adam döşesin binasına?
binanda fiber varmı kullanıyormusun kullanmıyorsan konuşma (:

ben bağlattım kullanıyorum

not : para vermek istemezsen sen döşersin ama para vericeksen elektrikçi çagırman lazım o döşer

binanda fiber varmı kullanıyormusun kullanmıyorsan konuşma :)

ben bağlattım kullanıyorum
İlk defa sizden duyuyorum 3 defa sağlayıcı değiştirdik hepsinde de kendileri herşeyi halletti kablo çekme döşeme kurulum vs elimizi sürmedik normal olanı da bu değil mi zaten (konum : k.maraş)

Arkadaşlar binama fiber kutusu bağlandı, altyapı sorgulama yaptığımda fiber gözüküyor ancak dairelere kadar kablo çekmediler. Ben şimdi fiber başvurusu yaptığımda türktelekom ekipleri binadan daire içine kadar tesisatı kendisi mi yapacak. Yoksa daire önüne kadar kablo çektikten sonra mı ben başvuru yapayım.
100+ tarifleri firma öneririm hocam hayırlı akşamlar.
Tbtnet fixnet netbone firmalara bakabilirsin.

İlk defa sizden duyuyorum 3 defa sağlayıcı değiştirdik hepsinde de kendileri herşeyi halletti kablo çekme döşeme kurulum vs elimizi sürmedik normal olanı da bu değil mi zaten (konum : k.maraş)
kanka benim firmam siz kablo döşemeyi halledin dedi tanıdıgım herkese böyle yaptırmışlar yani böyle biliyorum

Fiberi onları proje olarak kendi istekleri ile fiber getirirlerse herşeyi genelde onlar yapar ama özel veya istek üzerine olduğunda tt deki çalışanlar gelip kablo çeker. Biraz tt e bağlı tt müdürlüğüne gidin bence.

2 hafta önce bağlattik geldiler bağladılar bizde 3 ay boyunca faturaya yansıyacak şekilde 100 X3 yapıldı 300 TL istediler yani

İlk defa sizden duyuyorum 3 defa sağlayıcı değiştirdik hepsinde de kendileri herşeyi halletti kablo çekme döşeme kurulum vs elimizi sürmedik normal olanı da bu değil mi zaten
sizinki fibermi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,966
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri