Neler Yeni

Yardım Binama Fiber kutusu bağlandı.

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
Bizim mahalleye türktelekom 2 ay önce gelip binalara kablo çekti. Geçen haftada gelip tüm binalara kutu bağladılar. Arkadaşımın binasına kutu bağlamaya geldiklerinde kutudan kapı önlerine kadar kabloda çekmişler. Bize çekmedikleri için merak edip sordum. Netspeed kullanıyorum aradım fiber geldi diye. Onlarda hafta içi tt ekipleri gelicek dediler. Bakalım hafta içi ekipler geldiğinde öğrenicem artık.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Tuğra
Bizim mahalleye türktelekom 2 ay önce gelip binalara kablo çekti. Geçen haftada gelip tüm binalara kutu bağladılar. Arkadaşımın binasına kutu bağlamaya geldiklerinde kutudan kapı önlerine kadar kabloda çekmişler. Bize çekmedikleri için merak edip sordum. Netspeed kullanıyorum aradım fiber geldi diye. Onlarda hafta içi tt ekipleri gelicek dediler. Bakalım hafta içi ekipler geldiğinde öğrenicem artık.
kablo çektirmeye 1000 tl gibi bir ücret isteyebilirler siz çekin daha iyi

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
kablo çektirmeye 1000 TL gibi bir ücret isteyebilirler siz çekin daha iyi
aynen öyle yaparım binadaki hat eski diye Telefon kablosu alıp çekmiştim oradan yeni kablo alıp geçiririm artık.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Tuğra
aynen öyle yaparım binadaki hat eski diye Telefon kablosu alıp çekmiştim oradan yeni kablo alıp geçiririm artık.
fiber kablosunun yakınında su borusu falan varsa su borusunun yanında boşluk vardır oradan aşagı sarkıtabilirsiinz fiberi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Bayraktar
Türktelekom kendi döşüyor diğerleride kendi döşer muhtemelen ne anlıcan sen.

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
Netspeedi tekrar aradım müşteri hizmetlerinin dediğine göre fiber kutusundan dairenin önüne kadar kablo çekme işi türktelekomun aldığı karara göreymiş eğer çekmedilerse sizin elektrikçi ile anlaşıp evinizin önüne kadar kablo çekmeniz lazım dedi. Netspeedin eve göndereceği tt ekibi ise sadece ev içi tesisat ile ilgileniyormuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuzhan
Netspeedi tekrar aradım müşteri hizmetlerinin dediğine göre fiber kutusundan dairenin önüne kadar kablo çekme işi türktelekomun aldığı karara göreymiş eğer çekmedilerse sizin elektrikçi ile anlaşıp evinizin önüne kadar kablo çekmeniz lazım dedi. Netspeedin eve göndereceği tt ekibi ise sadece ev içi tesisat ile ilgileniyormuş.
Ekipler daireye kablo çekti mi hocam?

mojito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
altan ayhan
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji en sevdiğimden.
Arkadaşlar binama fiber kutusu bağlandı, altyapı sorgulama yaptığımda fiber gözüküyor ancak dairelere kadar kablo çekmediler. Ben şimdi fiber başvurusu yaptığımda türktelekom ekipleri binadan daire içine kadar tesisatı kendisi mi yapacak. Yoksa daire önüne kadar kablo çektikten sonra mı ben başvuru yapayım.
kutunun detaylı resmını paylaşırsan yardımcı olurum fiber internet altyapısında 5 yılım var türk telekomda :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuzhan
kutunun detaylı resmını paylaşırsan yardımcı olurum fiber internet altyapısında 5 yılım var türk telekomda :D

Hocam bizim kutu bu gördüğünüz gibi tek daireye sarı kablo çıkıyor. Ben başvuru yaparsam telekom ekipleri bu sarı kablodan eve çekip kurulum yaparlar mı acaba yoksa sarı kabloyu bana verip elektrikçiye mı çektir derler?

Ekler

• 20230824_222324.jpg
    20230824_222324.jpg
    1.6 MB · Hit: 41

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Noluyor kaç gündür ben anlamadım sürekli fiber bağlanıyor konuları bi bize nasip olmuyor (garibanın yüzü gülmez)

mojito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
altan ayhan
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji en sevdiğimden.
Hocam bizim kutu bu gördüğünüz gibi tek daireye sarı kablo çıkıyor. Ben başvuru yaparsam telekom ekipleri bu sarı kablodan eve çekip kurulum yaparlar mı acaba yoksa sarı kabloyu bana verip elektrikçiye mı çektir derler?
başvuru yapınca telekomun resimde gözüken sarı kablodan dairenize kadar çekmesi gerekiyor normal şartlarda siz bu kabloları kendi elinizle çekmeniz imkansız kablo hep hasar alır çünkü ki o sarı kablonun çıplak şekilde dışarıda durması bile başlı başına bir sorun kablo kanalı yada resimde gözüken siyah hortumun içine alınması gerekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuzhan
başvuru yapınca telekomun resimde gözüken sarı kablodan dairenize kadar çekmesi gerekiyor normal şartlarda siz bu kabloları kendi elinizle çekmeniz imkansız kablo hep hasar alır çünkü ki o sarı kablonun çıplak şekilde dışarıda durması bile başlı başına bir sorun kablo kanalı yada resimde gözüken siyah hortumun içine alınması gerekli
Çok teşekkür ederim hocam, evet bağlantı sıkıntılı gibi rüzgardan falan etkilenebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,773
Üyeler
159,670
Son üye
cayli73
Top Bottom