Neler Yeni

Yardım Binance kimlik doğrulaması

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Selam arkadaşlar
Annemin arkadaşı binance kullanıyor bende daha önceden anneme söylemiştim bizde yatırım yapmaya başlayalım tamam demişti fakat kimlik doğrulaması lazım dedim. Annemde ben vermem vs dedi. Sonra bana dedi benim arkadaşımda kullanıyor ve hiç kimlik falan vermememiş dedi. Seni arasın konuş dedi onla tamam dedim. Bu kimlik doğrulaması hakkında kısa açıklayıcı anlatım yapar mısınız ona bilgi vercekmişim anlatıcak mışım neden veriyor vs diye

Kimlik dogrulamasinda kimliginin ön ve arka yüzünü yüklüyorsun. Daha sonra senden üzerinde Binance TR ve tarih yazan bir kagitla selfie cekmeni istiyor, cekip yolluyorsun. Bir kac dakika icinde onaylaniyor. Hepsi bu kadar.

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimlik dogrulamasinda kimliginin ön ve arka yüzünü yüklüyorsun. Daha sonra senden üzerinde Binance TR ve tarih yazan bir kagitla selfie cekmeni istiyor, cekip yolluyorsun. Bir kac dakika icinde onaylaniyor. Hepsi bu kadar.
Onu biliyorum da hani bana neden yaptığımızı anlatmamı istiyor

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hem e posta kaydolma hemde telefon no ile giriş içinde dimi
Dostum kripto paralar henüz tam bir brokrasi içinde değip tam olarak regüle edilmiyor. Oldu ki yasadışı bir iş yaptığında devletler ise dahil oldugunda senin kim oldufunu bilmek istiyor. Borsa da kendini riske atmiyor ve senin tum bilgilerini tutuyor herhangi bir devlet hesap sordugunda.

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Dostum kripto paralar henüz tam bir brokrasi içinde değip tam olarak regüle edilmiyor. Oldu ki yasadışı bir iş yaptığında devletler ise dahil oldugunda senin kim oldufunu bilmek istiyor. Borsa da kendini riske atmiyor ve senin tum bilgilerini tutuyor herhangi bir devlet hesap sordugunda.
Anladım peki eth düşmüşken alsam yükselir mi

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Benim TRBinance üzerinde kimliğim onaylı ama global Binance üzerinde değil. Global Binance üzerinden alım satım yapabiliyorum. En fazla böyle bir şey yapmıştır diye tahmin ediyorum.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Kimlik bilgilerini vermeden hiçbir şekilde bu işlerle uğraşamazsın. Üstelik Binance en güvenilir kripto para borsası. Bilgileriniz saklı kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,186
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom