Binance Limit Emri kapatma BNB

Reaksiyon skoru
101
Beyler benim Binance globalde BNB/TRY var. Yeni girdim bu işlere. 200TL ile başladım. Şuan açık emir 0 gözüküyor ama benim cüzdanımdaki para sürekli in çık yapıyor. Biri bana yardım edebilir mi bu limit emirlerimi nasıl kapatıcam. Mantığı nedir bu işin

TRY ile BNB almışsın demek. Verdiğin alım emri gerçekleştiği için ya da emir bulunmadığı için açık emirlerinde bir şey gözükmez. Bnb değerine göre de cüzdanındaki para anlık değişir

TRY ile BNB almışsın demek. Verdiğin alım emri gerçekleştiği için ya da emir bulunmadığı için açık emirlerinde bir şey gözükmez. Bnb değerine göre de cüzdanındaki para anlık değişir
Peki ben nası çıkıcam bnb den
Post automatically merged:

Post automatically merged:

Bakar mısın en üstteki işlemimde canceled yazıyo ama diğerlerinde filled yazıyo çok kafam karıştı

Ekler

• resim_2021-05-23_160027.png
    resim_2021-05-23_160027.png
    30.6 KB · Hit: 50
Kardeşim bilmiyosan bulaşma paranı kaybedersin. BNB/TRY gir ve Sat de piyasayı seç tamamını satmak istiyosan %100 işaretle. Bir hedefin var ise o zaman limit koyarak satabilirsin örneğin BNB 10.000 TL olduğunda gibi.

Geri