Neler Yeni

Binance pool da kazdığınız eth yi TL ye çevirme alt sınırı 0.006 imiş

Merhaba arkadaşlar 4 gündür binance pool ile kazım yapıyorum 3 günün eth si binance pool hesabıma yattı ve bunu binance spot cüzdanıma aktardım fakat tl ye çevirip çekmek istediğimde çekemedim çünkü 0.006 alt eth limiti varmış çekim yaptırmadı bilginize yani küçük madenciler maalesef her kazdığı eth yi öyle kafasına göre hemen çekemiyor binance pool da da

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Merhaba arkadaşlar 4 gündür binance pool ile kazım yapıyorum 3 günün eth si binance pool hesabıma yattı ve bunu binance spot cüzdanıma aktardım fakat TL ye çevirip çekmek istediğimde çekemedim çünkü 0.006 alt eth limiti varmış çekim yaptırmadı bilginize yani küçük madenciler maalesef her kazdığı eth yi öyle kafasına göre hemen çekemiyor binance pool da da
Bence küçük kazım yapan arkadaşlar hiç para kazanmıyormuş gibi kazsınlar. ETH'lar hesaplarında dursun biriksin, ihtiyaçları olduğu zaman çeksinler. 3-5 kuruş için gerek yok bence.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence küçük kazım yapan arkadaşlar hiç para kazanmıyormuş gibi kazsınlar. ETH'lar hesaplarında dursun biriksin, ihtiyaçları olduğu zaman çeksinler. 3-5 kuruş için gerek yok bence.
orası öyle ama bazen o üç beş kuruş lazım olabiliyor açıl bir şekilde ve onu dahi çekemiyorsun hani binance daha güzeldi :D

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Binance tr hesabı açıp komisyonsuz aktarıp oradan daha düşük miktara satıp çekebilirsin. Minimum satış miktarı 10 TL. Yani TR hesabını aç derim.

Binance tr hesabı açıp komisyonsuz aktarıp oradan daha düşük miktara satıp çekebilirsin. Minimum satış miktarı 10 TL. Yani TR hesabını aç derim.
TR hesabım vardı hocam aynen öyle deneyim birde sağolun

tamamdır hocam dediğiniz şekilde halletdim teşekkür ederim

Top Bottom