Teşekkür ederim hocam alım yapacağım şimdi ama güvenlik seviyemin 1 olduğunu gördüm. Kimlik falan yüklemek istemiyorum. Bu da şart mı? Yani bu haliyle ödül alabilir miyim yine?Farketmiyor olay sadece alım yapmak
Alabiliyorsunuz ama ben garanti olsun diye 2 seviye olmasını öneririm.Teşekkür ederim hocam alım yapacağım şimdi ama güvenlik seviyemin 1 olduğunu gördüm. Kimlik falan yüklemek istemiyorum. Bu da şart mı? Yani bu haliyle ödül alabilir miyim yine?
Hayır yok.Bunu aldım coin başka bişey mi almama gerek var mı?
Binance'a da güvenmiyorsanızVallaha yapasım var ama başıma iş gelir diye uğraşmak istemiyorum :d Her yerde hesap açıp duruyoruz bir gün başımıza iş gelecek.
sa hocam ben simdi kayıt oldum dediğiniz gibi etkinlğie katıldınız yazısı cıkınca hesabıma 100 try attım ve onunla etherum aldım simdi ne yapmam lazımFarketmiyor olay sadece alım yapmak
Para o şekilde dursun etkinlik bitiminde 20usd yüklenecek.sa hocam ben simdi kayıt oldum dediğiniz gibi etkinlğie katıldınız yazısı cıkınca hesabıma 100 try attım ve onunla etherum aldım simdi ne yapmam lazım
kaç gün söz konusu ve parayoı çekebilir miyimPara o şekilde dursun etkinlik bitiminde 20usd yüklenecek.
Evet gerekenleri yaptınız. 16ocakta bitiyor kampanya.kaç gün söz konusu ve parayoı çekebilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben gerekenleri yaptım yani değil mi
Banka kartıyla atabilirsiniz.Kredi kartı olmadan atmanın yolu varmı
Hocam yeni hesap açtım 110 tl yatırdım ve bir coin aldım başka bir şey yapmama gerek var mı ?Farketmiyor olay sadece alım yapmak