Binanceden nasıl para çekilir

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
burdaki parayı nasıl çekeceğim
1640766510206.png

Tr Binance hesabı açacaksın tr ile buradaki hesabı bağlayacaksın.
1640766623114.png

Buradan tr ye göndereceksin bakiyeyi artık trden elindeki coini türk lirasına çevirip artık çekme işlemi yapabilirsin.

Hangi coin var sende bilmiyorum. Tr bütün coinler mevcut degıl. Ben eth için konuştum. Eğer tr de o coin yok ise trye atabilmeniz için tr bulunan bir coine çevirmeniz gerekiyor.
eth var bende. çevirme nasıl oluyor

eth var bende. çevirme nasıl oluyor
Eğer kazım yapıyorsan önce pool hesabına geliyor Sağ taraftan transfer et diyip spot cüzdanına gönderiyorsun birinci adım

1640767576976.png
1640767622708.png

Sonra Binance TR tıklıyoruz sol taraftan Eth seçip tr hesabımıza aktarıyoruz.
1640767683898.png

Şimdi atacağım resimler https://www.trbinance.com/ dan alınan sslerdir.
Tr hesabına aktarınca buraya düşüyor. Sağ alt tarafta bulunan alım satımdan tr olarak satıyorsun.
1640767783919.png

En son olarak türk lirası olarak sattıktan sonra cüzdandan çekmeye tıklıyoruz ibanı girip cekiyoruz.
1640767879841.png

Her gün yapıyorum hocam bu işlemi yanlış olmasının imkanı yok. :D Rehber gibi oldu sanırım.

Eğer kazım yapıyorsan önce pool hesabına geliyor Sağ taraftan transfer et diyip spot cüzdanına gönderiyorsun birinci adım

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sonra Binance TR tıklıyoruz sol taraftan Eth seçip tr hesabımıza aktarıyoruz.Alıntıyı görüntüle

Tr hesabına aktarınca buraya düşüyor. Sağ alt tarafta bulunan alım satımdan tr olarak satıyorsun.
Alıntıyı görüntüle
En son olarak türk lirası olarak sattıktan sonra cüzdandan çekmeye tıklıyoruz ibanı girip cekiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Her gün yapıyorum hocam bu işlemi yanlış olmasının imkanı yok. :D Rehber gibi oldu sanırım.
çok çok teşekkürler ben pooldan spota atmamışım :)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sonra Binance TR tıklıyoruz sol taraftan Eth seçip tr hesabımıza aktarıyoruz.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben Nano olarak alıyorum da ödemeyi usdt çevirip mi atmalıyım binance trye yoksa daha karlı bı yöntem var mı ? Nano binance trde yok diye biliyorum.

Hocam ben Nano olarak alıyorum da ödemeyi usdt çevirip mi atmalıyım binance trye yoksa daha karlı bı yöntem var mı ? Nano binance trde yok diye biliyorum.
Nano yok tr de. Nanoyu BNB yapıp aldım ama baya düşük almıştım.

Binance tr hesabına aktarma gerek. Komisyonsuz aktarım için parayı usdt haline çevirip binance tr ye atın orda TRY a çevirip hesabınıza çekin.

Nano yok tr de. Nanoyu BNB yapıp aldım ama baya düşük almıştım.
O zaman yine en iyisi usdte çevirip atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Binance tr hesabına aktarma gerek. Komisyonsuz aktarım için parayı usdt haline çevirip binance tr ye atın orda TRY a çevirip hesabınıza çekin.
Hocam binancede trade için min 10$ kuralı varya şimdi nanonun işi belli olmaz farklı şekilde çekemez miyim ben bakiyeyi?

Son düzenleme:
çok çok teşekkürler ben pooldan spota atmamışım :)
bunlarla hiç uğraşma sana tavsiyem.
paribudan hesap aç
miner a paribu btc yatırma cüzdan adresini ve 2miners eu server adresini gir.
kazmaya başla en az ödeme miktarı olan 0,005 ETH olduğunda şu an yaklaşık 16 dolar gibi 2miners kazdığın 0,005 eth ı birebir ne kadar btc yapıyorsa btc çevirip 0.1-2 dolar arası yani 10-20 cent arası yani 1-2 tl masrafla paribu hesabına gönderecek.
ve paribudan sadece 3 tl komisyon tr ibanına çekebilirsin ve bunu sadece 2-3 tıkla yapıyorsun.
bu arada ben hodl oluyorum dersen btc hodl ol zaten eth abisi gitmeden gitmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,627
Üyeler
186,756
Son üye
Afterburner
Geri