The GodFather
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 988
burdaki parayı nasıl çekeceğim
Tr Binance hesabı açacaksın tr ile buradaki hesabı bağlayacaksın. Alıntıyı görüntüle
Buradan tr ye göndereceksin bakiyeyi artık trden elindeki coini türk lirasına çevirip artık çekme işlemi yapabilirsin.
Hangi coin var sende bilmiyorum. Tr bütün coinler mevcut degıl. Ben eth için konuştum. Eğer tr de o coin yok ise trye atabilmeniz için tr bulunan bir coine çevirmeniz gerekiyor.Alıntıyı görüntüle böyle diyor
eth var bende. çevirme nasıl oluyorHangi coin var sende bilmiyorum. Tr bütün coinler mevcut degıl. Ben eth için konuştum. Eğer tr de o coin yok ise trye atabilmeniz için tr bulunan bir coine çevirmeniz gerekiyor.
Eğer kazım yapıyorsan önce pool hesabına geliyor Sağ taraftan transfer et diyip spot cüzdanına gönderiyorsun birinci adımeth var bende. çevirme nasıl oluyor
çok çok teşekkürler ben pooldan spota atmamışımEğer kazım yapıyorsan önce pool hesabına geliyor Sağ taraftan transfer et diyip spot cüzdanına gönderiyorsun birinci adım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonra Binance TR tıklıyoruz sol taraftan Eth seçip tr hesabımıza aktarıyoruz.Alıntıyı görüntüle
Şimdi atacağım resimler https://www.trbinance.com/ dan alınan sslerdir.
Tr hesabına aktarınca buraya düşüyor. Sağ alt tarafta bulunan alım satımdan tr olarak satıyorsun.
Alıntıyı görüntüle
En son olarak türk lirası olarak sattıktan sonra cüzdandan çekmeye tıklıyoruz ibanı girip cekiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Her gün yapıyorum hocam bu işlemi yanlış olmasının imkanı yok.Rehber gibi oldu sanırım.
Hocam ben Nano olarak alıyorum da ödemeyi usdt çevirip mi atmalıyım binance trye yoksa daha karlı bı yöntem var mı ? Nano binance trde yok diye biliyorum.Eğer kazım yapıyorsan önce pool hesabına geliyor Sağ taraftan transfer et diyip spot cüzdanına gönderiyorsun birinci adım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonra Binance TR tıklıyoruz sol taraftan Eth seçip tr hesabımıza aktarıyoruz.Alıntıyı görüntüle
Şimdi atacağım resimler https://www.trbinance.com/ dan alınan sslerdir.
Tr hesabına aktarınca buraya düşüyor. Sağ alt tarafta bulunan alım satımdan tr olarak satıyorsun.
Alıntıyı görüntüle
En son olarak türk lirası olarak sattıktan sonra cüzdandan çekmeye tıklıyoruz ibanı girip cekiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Her gün yapıyorum hocam bu işlemi yanlış olmasının imkanı yok.Rehber gibi oldu sanırım.
Nano yok tr de. Nanoyu BNB yapıp aldım ama baya düşük almıştım.Hocam ben Nano olarak alıyorum da ödemeyi usdt çevirip mi atmalıyım binance trye yoksa daha karlı bı yöntem var mı ? Nano binance trde yok diye biliyorum.
O zaman yine en iyisi usdte çevirip atayımNano yok tr de. Nanoyu BNB yapıp aldım ama baya düşük almıştım.
Hocam binancede trade için min 10$ kuralı varya şimdi nanonun işi belli olmaz farklı şekilde çekemez miyim ben bakiyeyi?Binance tr hesabına aktarma gerek. Komisyonsuz aktarım için parayı usdt haline çevirip binance tr ye atın orda TRY a çevirip hesabınıza çekin.
bunlarla hiç uğraşma sana tavsiyem.çok çok teşekkürler ben pooldan spota atmamışım![]()
binance tr ye atıp oradan parayı tl ye dönüştürüp oradan da çekme işleminde tr yi seçiyorsun sonra ibanı yazıp şak geliyorburdaki parayı nasıl çekeceğimAlıntıyı görüntüle