Neler Yeni

BİNEK OLARAK ALINABİLECEK TİCARİ ÖNERİSİ?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Heisenberg
Beyler 1.300.000 bütçemiz var, niyetimiz suv almaktı fakat gönlümüz sıfır almaktan yana olduğundan dolayı ticari araçlara yöneldik.
Aklımızda Peugeot-Rifter, Citroen-Berlingo ve Toyota-Proace var.
En full paketlerini almak istediğimizde rifter pahalı kalıyor.
Berlingo ve Proace arasında kaldık.
Bunların arasından veya başka önermek istediğiniz bir araç varsa önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Ömer Murat KARACA
Fiyatlarını bilmemekle birlikte Rifter ve Berlingo ile ortak üretilen Opel Combo'da bakılabilir

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Heisenberg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İsmail
Ben caddy hastasıyım bütçenizi aşıyor ama bir miktar kredi ile alınabilecek en güzel araba umarım bütçenize uygun araba bulursunuz

Hocam ticarinin şartlarını göz önünde bulundurdunuz mu ? Her sene muayeneye girer, hız sınırı düşüktür. Ceza yeme şansınız yüksektir. Daha önce berlingom vardı bu söylemiş olduğum sebeplerden ötürü bıkkınlık yarattı bir yerden sonra. Şuanda SUV’a biniyorum gayet memnunum. Aracım Kia Sportage

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Heisenberg
Ben caddy hastasıyım bütçenizi aşıyor ama bir miktar kredi ile alınabilecek en güzel araba umarım bütçenize uygun araba bulursunuz
Valla babam da öyle, caddy diyor ama faizli kredi istemiyorum açıkçası 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ticarinin şartlarını göz önünde bulundurdunuz mu ? Her sene muayeneye girer, hız sınırı düşüktür. Ceza yeme şansınız yüksektir. Daha önce berlingom vardı bu söylemiş olduğum sebeplerden ötürü bıkkınlık yarattı bir yerden sonra. Şuanda SUV’a biniyorum gayet memnunum. Aracım Kia Sportage
Hocam bu zamana kadar peder 5 araba kullandı, 4'ü ticariydi, en son opel astra j sedan vardı sattık. Zaten hız yapan kişiler değiliz. Her sene muayene de problem değil. Kia sportage de baktık ama 2022 modelleri bile 1.400.000 falan. Full paket bir ticari ile rahatça konforlu ve son teknoloji bir araca binmek daha cazip geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
hamza ilkaya
Usta rifter diyecektim ama belirtmişsiniz en dolusunda pahalı kalıyor diye. 11 yıl berlingoya bindim ve şuan bende berlingo ve rifter arasındayım. Büyük ihtimalle rifter düşünüyorum ama berlingo makyajsız kasayıda düşünebilirsiniz. Dolu paketi sizi her şekilde tatmin edecektir.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Heisenberg
Usta rifter diyecektim ama belirtmişsiniz en dolusunda pahalı kalıyor diye. 11 yıl berlingoya bindim ve şuan bende berlingo ve rifter arasındayım. Büyük ihtimalle rifter düşünüyorum ama berlingo makyajsız kasayıda düşünebilirsiniz. Dolu paketi sizi her şekilde tatmin edecektir.
Teşekkürler hocam, değerli yorumunuz için 🙏🏻 Şimdiden hayırlı olsun o zaman 😊

Top Bottom