Neler Yeni

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Aynen bu arkadaş bu konudan bunları duymak istiyordu, kendince hep birlikte ülkeyi kötüleyip kendini tatmin edecekti, tam tersi çıkınca garip garip sorular sormaya başladı yok tekeri dönüyormu ? neden park halinde ? burda neden göremiyorum ? yaşını çok merak ediyorum da onuda yanlış anlar şimdi sorarsam.
Görüyorumki algı operasyonu yapmaya çalışan magandalar kendi yazıp kendi cevaplıyor hatta birbirlerine konuşup yalan uydurup duruyorlar. The semih, emsal, marginale vs vs bolca var . Ama yazılan mesajlar belli artık sizin algı yaratmak amacıyla yazdığınız yalan mesajlarınıza inanacak enayi yok burada birbirinize konuşmaya devam edin :D

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
dogmatik basit hakaretler ettiğine göre anan terbiye edememiş belliki benim etmemi hiç bekleme
Annem de babamda bana kansız ve omurgasız olmamayı öğretti. O yüzden ülkemin başarısında açık ve hatalar aramak yerine savunuyorum. Sizde ırsi sanırım babadan oğula nesil bu ...

The Semih

80+ Gold
Görüyorumki algı operasyonu yapmaya çalışan magandalar kendi yazıp kendi cevaplıyor hatta birbirlerine konuşup yalan uydurup duruyorlar. The semih, emsal, marginale vs vs bolca var . Ama yazılan mesajlar belli artık sizin algı yaratmak amacıyla yazdığınız yalan mesajlarınıza inanacak enayi yok burada birbirinize konuşmaya devam edin :D
The semih, emsal, marginale vs vs değil, sen cevabını aldın herkes togg görüyor ve görecek, algı felanda yapmıyoruz, sen kendin başlattın tartışmayı bu konuyu açan sensin ? bak biz küçük yaşta insanlar değiliz konu başlığını okuduğum anda devlete saldırcağını biliyodum zaten yukardada A Haberi komedi kanalı olarak belirtmişşin yani dediğim gibi senin amacın buradaki insanlarla TOGG'u gömüp sende kendini tatmin edecektin, ama aksini söyledikleri için bize algı yaratıyorlar felan diyorsun, algıyı yapan sensin bak psikolojik sorunların mı var bilmiyorum, hakaret ediyorlar diyorsunya inan etmicem hakaret felan.

''magandalar'' bak ilk kendin başlatıyorsun çelişiyon kendinle kardeşim. 1 tanede arkadaş bulmuşun yukarda hemen dökülmeye başladın birkaç kişi daha gelsin sen akşama kadar burda devleti kötülersin anladınmı.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Algıyı biz değil olmayan durumları olmuş gibi davranan sen yapıyorsun. Bi yerlerinden element uydurmak istiyorsan yanlış foruma gelmişsin, hatlar karışmış.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
İstanbulda çok var

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,685
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Bu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
Ankarada her gun en az 10 tane goruyorum

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Ankara Gölbaşı dolu

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Bu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
mersinde çok var

Annem de babamda bana kansız ve omurgasız olmamayı öğretti. O yüzden ülkemin başarısında açık ve hatalar aramak yerine savunuyorum. Sizde ırsi sanırım babadan oğula nesil bu ...
önceki yazdıklarınız son mesajınızla bayağı bir çelişiyor haberiniz olsun

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Semi kaan Çakır
İstanbul çok ayrı alanya nüfüsa oranla, birde zaten oradaki trafik istisna yani bence. 10 tane görüyorsanız trafikte kaç saat yol yapıyorsunuz mesela orada? Ben şimdi alanyadan antalya merkeze gitsem yolda 1 tane bile göremiyorum hareket halinde bile ama yolda az değil yani mesafe
20-25dk lik yürüme yolumda garanti 2 tane görüyorum. Çoğunlukla biri şarj oluyor diğeri ise evimin yakınlarında bazen hareket halinde bazen park halinde. Otobüsle 30dk lik yolda 3-4 tane rahat görüyorum .

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
önceki yazdıklarınız son mesajınızla bayağı bir çelişiyor haberiniz olsun
Ya çocuk seni çekip çıkaran ebe böyle olacağını bilse çıkarır mıydı? Geri iterdi. Boş yapma artık 30 kişi aksini iddia ediyor sen hala at gözlüğün ile lay lay lom oynuyorsun.

HDogus

80+ Bronze
Lan oğlum ne boş yapıyorsunuz kayseride her hafta bir kaç tane görüyorum trafikte.

Emsal

80+ Silver
Lan oğlum ne boş yapıyorsunuz kayseride her hafta bir kaç tane görüyorum trafikte.
Hocam çocukları zehirliyorlar internette hiç sağlıklı bir nesil gelmiyor , sosyal medya ile sürekli o kadar çok teyit edilmemiş uyduruk bilgiye maruz kalıyor ki çocuklar artık en mantıksız en akılsız fikirlere bile ihtimal verebilecek kıvama geliyorlar , düşünüp mantıkla süzme yeteneği maalesef ki çok azalıyor inşaallah kısa süre içerisinde bir çözüm olur ben de kendimce nasıl bir yol olabilir araştırıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,244
Üyeler
161,011
Son üye
mertduyul