Neler Yeni

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Diyelim ki tekeri dönmüyor o yüzden park halinde ne diceksin merak ediyom ? Arabasını yeni almıştır sürmek istemiyodur ben mesela yeni aldığım ürünü kullanmaya kıyamıyorum ?
"Arabasını yeni aldı ve sürmek istemiyor" mu ilginç bir algı yaratma çabası :D sen galerici falanmısın şu sarı sitede 0 arabaya 6000 km de diye ilan verenlerden hani?

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Erçelik
IMG_0432.jpeg
Daha 1km yol kat etmedim avm otoparkı hareket edip gelmiş sonuçta

Prexeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Burak Demir
bu konu niye bu kadar mesaj aldı olm, araba konusunun altında parti tartışıyorsunuz xd 🐵🍌🐵

Tezinin arkasında duramayınca konuyu manipüle mi etmeye karar verdin. Şu an senin hakkında düşüncem nötr ama umarım kendi zekan ile fikirler ortaya koya bileceğin yaşa geldiğinde şu dogmatik düşüncelerinden kurtulursun. Konunun başında yaptığın konuşmadan belliydi senin amacında ben yine doğruyu söyliyim belki iki dk kendi beynin ile karar verirsin dedim. pek yazık.
dogmatik basit hakaretler ettiğine göre anan terbiye edememiş belliki benim etmemi hiç bekleme

Ysuflix

80+ Gold
İstanbul kartal maltepe kadiköy ataşehir sürekli bu semtlerdeyim ve sürekli görüyorum

bu konu niye bu kadar mesaj aldı olm, araba konusunun altında parti tartışıyorsunuz xd 🐵🍌🐵
farkındaysan konuya belli bir grup geldi klasik algı operasyonu çekmeye başladılar komedi ama alıştık. Bide birbirlerini alıntılayıp kendi kendilerine bişeyler yazıp kendi kendilerine cevap verip kendi kendilerine like atıyorlar klasik magadalar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha 1km yol kat etmedim avm otoparkı hareket edip gelmiş sonuçta
belkli şarjı bitti orda kaldı?

Emsal

80+ Silver
Olayı çözdüm arkadaşlar , Togg paraşütle ev önlerine avm parklarına otoparklara bırakılıyor , Aracı Türkler ürettiği için motor vs hepsi bozuk araç çalışmıyor , aslında Türkler de üretmedi italyadan geldiği için anlaşmalı bir şekilde sadece dış kasası var motor vs bir şeyi yok ,Togg fabrikasına İtalyadan gelen bu araç kasalarını en fazla sayıda satın alanlar ise aracın gerçek olmadığını bilen fabrika çalışanları ve de Türk milletini nasıl kandırdık diye her gün evinde sevinç nâraları atan Ankara’da ki siyasetçi tayfa , hepsinin evinin önüne helikopterlerle paraşütle bırakılıyor tabii ki İngiliz yapımı helikopterlerle , bunun yanı sıra eğer trafikte togg yazılı arabalar görüyorsanız bir göz doktoruna gidin derim hepinizin gözleri bozuk çünkü o arabalar üstünde çin markası olan YOGG yazıyor aslında

Netice olarak togg aslında yogg

Prexeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Burak Demir
farkındaysan konuya belli bir grup geldi klasik algı operasyonu çekmeye başladılar komedi ama alıştık. Bide birbirlerini alıntılayıp kendi kendilerine bişeyler yazıp kendi kendilerine cevap verip kendi kendilerine like atıyorlar klasik magadalar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

belkli şarjı bitti orda kaldı?
senin bu forumda bu konuyu açman sıkıntı, biliyorsun ki her türden insan ''evladı'' var xd

The Semih

80+ Gold
Olayı çözdüm arkadaşlar , Togg paraşütle ev önlerine avm parklarına otoparklara bırakılıyor , Aracı Türkler ürettiği için motor vs hepsi bozuk araç çalışmıyor , aslında Türkler de üretmedi italyadan geldiği için anlaşmalı bir şekilde sadece dış kasası var motor vs bir şeyi yok ,Togg fabrikasına İtalyadan gelen bu araç kasalarını en fazla sayıda satın alanlar ise aracın gerçek olmadığını bilen fabrika çalışanları ve de Türk milletini nasıl kandırdık diye her gün evinde sevinç nâraları atan Ankara’da ki siyasetçi tayfa , hepsinin evinin önüne helikopterlerle paraşütle bırakılıyor tabii ki İngiliz yapımı helikopterlerle , bunun yanı sıra eğer trafikte togg yazılı arabalar görüyorsanız bir göz doktoruna gidin derim hepinizin gözleri bozuk çünkü o arabalar üstünde çin markası olan YOGG yazıyor aslında

Netice olarak togg aslında yogg
Aynen bu arkadaş bu konudan bunları duymak istiyordu, kendince hep birlikte ülkeyi kötüleyip kendini tatmin edecekti, tam tersi çıkınca garip garip sorular sormaya başladı yok tekeri dönüyormu ? neden park halinde ? burda neden göremiyorum ? yaşını çok merak ediyorum da onuda yanlış anlar şimdi sorarsam.

senin bu forumda bu konuyu açman sıkıntı, biliyorsun ki her türden insan ''evladı'' var xd
ben bunların evlatlarıyla da aileleriyle de uğraşmayı severim hayatta en zevk aldığım şey . Bunlar konuştukça batıyorlar zaten bana dokunan bişey yok. En son safhada da hakarete başlıyorlar klasik maganda bunlar ama eğlendiriyorlar insanı bunlar olmasa nasıl eğlenecez. A haber gibi düşün artık saçmalamanın zirvesinde ara sıra gülmek için açıyorsun misal :D

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Disari cikmiyor olabilir misin? Ben her ciktigimda garanti 1 tane goruyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gözüm alıştı artık o kadar görüyorum her çıktığımda öyle diyeyim.

Emsal

80+ Silver
Aynen bu arkadaş bu konudan bunları duymak istiyordu, kendince hep birlikte ülkeyi kötüleyip kendini tatmin edecekti, tam tersi çıkınca garip garip sorular sormaya başladı yok tekeri dönüyormu ? neden park halinde ? burda neden göremiyorum ? yaşını çok merak ediyorum da onuda yanlış anlar şimdi sorarsam.
Hocam arkadaş çok yüklenmeye gerek yok,afacan haylaz bir çocuk,
sonuçta her çocuk aklı başında olacak diye bir şey yok , konuşarak anlaşılacak yaş var bir de annesinin terliği olayı çözecek yaş var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,208
Üyeler
165,943
Son üye
gamefreeze
Top Bottom