Binomo ya %100 bonuslu 300tl para attım ve bir miktarını çekmek istiyorum ama karşıma şu yazı çıkıyor 300 tl tutarındaki aktif bonus.para çekmeden önce 11.889 TL hacminde işlem gerçekleştirin diyor
batmadan değil 12000 tl lik işlem aç diyor toplam12000 lira batmadan oynayabilirsen cek diyor site
İşlem açması için oynaması gerekli değil mi ? oynadığı işlemde de batmaması gerekli, çekecek parasının olması için.batmadan değil 12000 TL lik işlem aç diyor toplam
Bu resmen dolandırıcılık , 12 bin liralık oyun oynaman lazım paranı batırmazsan ondan sonra istersen 50 lira bile veririm demek istiyorBinomo ya %100 bonuslu 300tl para attım ve bir miktarını çekmek istiyorum ama karşıma şu yazı çıkıyor 300 TL tutarındaki aktif bonus.para çekmeden önce 11.889 TL hacminde işlem gerçekleştirin diyor
İddaa kumar değil mi diyen akıllılar gelmeden açıklama yapsam mı acaba ?Dostum 1tl 1tl oyna sürekli kaybedecek halin yok böylece 12kyi bulursun neden böyle yerlere para yatirirsiniz anlamıyorum. Bildiğin kumar bu ya idda falan yapın daha mantıklı