Neler Yeni

Bionluk kimlik doğrulaması istiyor.

Zepett8

80+ Bronze
Şimdi ben 12 yaşındayım web sitesi geliştirip satıyordum bionlukta. 4.3 yıldızım vardı 3 siparişte. Sonra ben para çekemediğim için gittim paycellin verdiği ibanı girip parayı çekmeye çalıştım çalışmadı ve sonraki gün hesabıma baktığımda hesabım kilitlenmişti. Destek talebi açtığımda kimlik fotoğrafı istediklerini söylediler. Yapabileceğim bir şey var mı? Ailem çok geri kafalı hesapta 300tl var çekmek için iban istiyorum dolandırılırsın diyip konuyu geçiştiriyor.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Şimdi ben 12 yaşındayım web sitesi geliştirip satıyordum bionlukta. 4.3 yıldızım vardı 3 siparişte. Sonra ben para çekemediğim için gittim paycellin verdiği ibanı girip parayı çekmeye çalıştım çalışmadı ve sonraki gün hesabıma baktığımda hesabım kilitlenmişti. Destek talebi açtığımda kimlik fotoğrafı istediklerini söylediler. Yapabileceğim bir şey var mı? Ailem çok geri kafalı hesapta 300tl var çekmek için iban istiyorum dolandırılırsın diyip konuyu geçiştiriyor.
Kanka Tebrik Ediyorum 12 Yaşında Bunları Yapmanı Ben 17 Yaşına Girecem Bloggerden Site Yaptım Vürüs Çıktı Siteyi Google'da Yayınlayamıyom Daha

Zepett8

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka Tebrik Ediyorum 12 Yaşında Bunları Yapmanı Ben 17 Yaşına Girecem Bloggerden Site Yaptım Vürüs Çıktı Siteyi Google'da Yayınlayamıyom Daha
Bloggerdan virüs nasıl çıkıyor hocam ne oldu.

Berke123

80+ Bronze
hesabını açtırmak için istenilenleri vermen gerek(satıcıların -18 olabildiğini varsayıyorum) muhtemelen açılır. Para çekme konusuna gelirsek amca,dayı,hala,teyze gibi akrabalarından veya bir arkadaşının abisinden yardım isteyebilirsin zaten çok büyük bir meblağ değil sorun edeceklerini sanmıyorum

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Bloggerdan virüs nasıl çıkıyor hocam ne oldu.
Hocam Çıkmadı Aslında Girdim Google Search'e Bu Çıktı Durup Duruken

image.png

Bir Arkadaşa Sordum Dedi Senle Alakalı Değil Birşeyler Yaz Gönder

Zepett8

80+ Bronze
hesabını açtırmak için istenilenleri vermen gerek(satıcıların -18 olabildiğini varsayıyorum) muhtemelen açılır. Para çekme konusuna gelirsek amca,dayı,hala,teyze gibi akrabalarından veya bir arkadaşının abisinden yardım isteyebilirsin zaten çok büyük bir meblağ değil sorun edeceklerini sanmıyorum
Bionluk 18 yaş altı kabul etmiyor hocam.

Berke123

80+ Bronze

Zepett8

80+ Bronze
Hocam Çıkmadı Aslında Girdim Google Search'e Bu Çıktı Durup Duruken

image.png

Bir Arkadaşa Sordum Dedi Senle Alakalı Değil Birşeyler Yaz Gönder
Bilmiyorum hocam bende pek blogger kullanmadım.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,064
İsim
göksel yurtcan
bir şekilde ailene anlatmanız lazım yada 18den büyük başka birinin kimliğini kullanman lazım kardeşim yaptığım çok iyi bir şey bu arada yaşına göre

Zepett8

80+ Bronze
o zaman bahsettiğim yakınlardan daha büyük bir iyilik istemen gerekecek :D
Öyle bi akrabam yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şekilde ailene anlatmanız lazım yada 18den büyük başka birinin kimliğini kullanman lazım kardeşim yaptığım çok iyi bir şey bu arada yaşına göre
Anlattım hocam babam inat yapıyor anca bi baktığı yok. Annem komşuya anlatmıştı oğlu falanda yapıyormuş sanırım bi gün misafirliğe gelirsek ben konuyu açarım falan diyorduda 3 ay geçti. 200 tl yi bir şekilde bionlukta siparişi iptal ettirip müşteriye ayrıca parayı ibandan yollattırdım siparişi yaptım. Babama gösterdiğimde yine umursamıyor. Büyüyünce yazılım mühendisi olucam dediğimde bana dik dik bakıyor :D

Berke123

80+ Bronze
Öyle bi akrabam yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlattım hocam babam inat yapıyor anca bi baktığı yok. Annem komşuya anlatmıştı oğlu falanda yapıyormuş sanırım bi gün misafirliğe gelirsek ben konuyu açarım falan diyorduda 3 ay geçti. 200 TL yi bir şekilde bionlukta siparişi iptal ettirip müşteriye ayrıca parayı ibandan yollattırdım siparişi yaptım. Babama gösterdiğimde yine umursamıyor.
aklıma bir fikir geldi sen sipariş almaya devam et sonra içinde bakiyesi olan hesabı para karşılığı sat itemsatış gibi -18 kabul eden sitelerde biraz daha az da olsa para alabilirsin

Zepett8

80+ Bronze
aklıma bir fikir geldi sen sipariş almaya devam et sonra içinde bakiyesi olan hesabı para karşılığı sat itemsatış gibi -18 kabul eden sitelerde biraz daha az da olsa para alabilirsin
Hesap komple kitlendi sadece para çekebiliyorum. Ama belki dediğinizi yapabilirim hesabı satıp.

Yasin Çınar

80+ Bronze
hocam bu arada konudan alakasız vergi vermeye dikkat edin bu yüzden vergi cezası yiyenler var herhalde tabi nasıl oluyor bilmiyorum belki belirli bir miktardan sonra vergi alınıyordur ama vergiyi ödemek için şahıs şirketi açmak gerekiyormuş herhalde. Belki bionluk'un kendine özel sistemi vardır ama o konuları hiç bilmiyorum uyarıyım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,772
Üyeler
168,030
Son üye
Talha Yaman
Top Bottom