Neler Yeni

BIOS da mouse ve kalvye çalışıyor fakat format ekranında çalışmıyor

Knutiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Mert
İlgilendiği Kategoriler
Kitaplar-Oyunlar
Merhaba bilgisayarım 1 gün önce çalışıyordu fakat kapatım açtıgımda mouse ve klavye çalışmasına rağmen hareket etmiyor ışıkları yanıyor fakat hareket ettiremiyordum bende format atmaya karar verdim format ekranında mouse ve klavyenin ışıkları sönüyor ve çalışmıyor neden? anakart A320 S2H

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Merhaba bilgisayarım 1 gün önce çalışıyordu fakat kapatım açtıgımda mouse ve klavye çalışmasına hareket etmiyor ışıkları yanıyor fakat hareket ettiremiyordum bende format atmaya karar verdim format ekranında mouse ve klavyenin ışıkları sönüyor ve çalışmıyor neden? anakart A320 S2H
windowsu cracklimi yaptın?

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
evet, yani internetten buldum ve indirdim
o zaman muhtemelen kmspico programın adı ve muhtemelen arama çubuğunda çalışmıyor değilmi (banada oldu) internette arama çubuğu çalışmıyor yazınca youtubeden video izleyerek çözersin

Knutiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Mert
İlgilendiği Kategoriler
Kitaplar-Oyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman muhtemelen kmspico programın adı ve muhtemelen arama çubuğunda çalışmıyor değilmi (banada oldu) internette arama çubuğu çalışmıyor yazınca youtubeden video izleyerek çözersin
komple bilgisayar açılıyor masaüstünde mouse ortaya k,itleniyor hareket etmiyor şuan diğer pc den idare edıyorum format atıcaktım bu sorun yüzünden fakat format ekranındada mouse yok ama diğer pc ye format ekranı gelnce mouse geliyor bu pc de gelmiyor sorun bu neyle alakalı birden fazla windows denedim ultimate vs hepsini denedim bir türlü format atamıyorum mouse hareket etmediği icin

Selim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Selim Güvenç
Bende de pc kapattığım da hoparlör ışıkları yanıyor bi türlü çözemedim

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
komple bilgisayar açılıyor masaüstünde mouse ortaya k,itleniyor hareket etmiyor şuan diğer PC den idare edıyorum format atıcaktım bu sorun yüzünden fakat format ekranındada mouse yok ama diğer PC ye format ekranı gelnce mouse geliyor bu PC de gelmiyor sorun bu neyle alakalı birden fazla windows denedim ultimate vs hepsini denedim bir türlü format atamıyorum mouse hareket etmediği icin
youtubeden çözümünü bulabilirsin şuan çünkü bu konuları iyi bilenler senin konunu görmedi maalesef

Top Bottom