BIOS ekranına giremiyorum

tahablbn

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba, sistemimde BIOS giriş ekranı gözükmüyor, direkt Windows geliyor. Gelişmiş yeniden başlatmayı denediğimde iste siyah ekranda kalıyor A1 hata kodunu alıyorum.
Sistem özelliklerim.
MSI X370 Gaming Titanium.
ASUS RX480 8 GB.
Ryzen 3 3100.
16 GB 3200MHz RAM.

Merhaba, sistemimde BIOS giriş ekranı gözükmüyor, direkt Windows geliyor. Gelişmiş yeniden başlatmayı denediğimde iste siyah ekranda kalıyor A1 hata kodunu alıyorum.
Sistem özelliklerim.
MSI X370 Gaming Titanium.
ASUS RX480 8 GB.
Ryzen 3 3100.
16 GB 3200MHz RAM.
BİOS Flashback özelliğiniz var, flash belleği FAT32 olarak biçimlendirin içine BİOS dosyanızı atın ve flashback yardımıyla yükleyin.

BİOS Flashback özelliğiniz var, flash belleği FAT32 olarak biçimlendirin içine BİOS dosyanızı atın ve flashback yardımıyla yükleyin.
Hangi sürümü yüklemeliyim hocam? AMD kart kullanırken yapıyor bunu denemek için taktığım 750Tİ ile rahatça girebiliyordum.

Gelişmiş yeniden başlatmadan kastınız shift'e basılı tutup reset atmak mı?

Gelişmiş yeniden başlatmadan kastınız shift'e basılı tutup reset atmak mı?
Ayarlar > kurtarma > gelişmiş yeniden başlangıç üzerinden uefi ekranına geçiş yapmaya çalışmak
Post automatically merged:

Anakartınız bu ise https://www.msi.com/Motherboard/x370-xpower-gaming-titanium/support
7A31v1O4(Beta version) sürümünü indirin.
Beta yüklü hocam üstünde 2-3 versiyon ile denedim sonuç hep aynı

Shifte basılı tutup bilgisayarı resetlemeyi deneyin. Açılana kadar shift tuşundan elinizi çekmeyin. Birde o şekilde deneyin bakalım olacak mı.

Geri