Çözüldü✓ Bios Flashback Güncellemiyor

Reaksiyon skoru
48
Merhaba arkadaşlar anakartım asus rog strix b550f gaming biosum çöktü ve görüntü alamıyordum flasha güncel biosu kurup kasanın arkasına bios bölümüne takıp düğmeye bastım 1 saattir ışığı yanıyor ne yapmam lazım genel olarak 5 10dk sürer diyorlar ama benin 1 saat olmasına rağmen bitmedi fişini çekmek veya bilgisayarı çalıştırmak istemiyorum nasıl bir çözüm bulabilirim teşekkür ederim.

Ekler

• IMG_8145.webp
    IMG_8145.webp
    831.3 KB · Hit: 19
Merhaba arkadaşlar anakartım asus rog strix b550f gaming biosum çöktü ve görüntü alamıyordum flasha güncel biosu kurup kasanın arkasına bios bölümüne takıp düğmeye bastım 1 saattir ışığı yanıyor ne yapmam lazım genel olarak 5 10dk sürer diyorlar ama benin 1 saat olmasına rağmen bitmedi fişini çekmek veya bilgisayarı çalıştırmak istemiyorum nasıl bir çözüm bulabilirim teşekkür ederim.
2 saat oldu hala ışık yanıyor

Sorunun biosta olduğuna emin misin hocam

Gücü kesip tekrar yapmayı dene. Bazen olmuyor, güncellemiyor.

Sorunun biosta olduğuna emin misin hocam
Yaklaşık 2 hafta önce güvendiğim bir bilgisayarcıya götürmüştüm o zamanda görüntü alamıyordum biosun çöktüğünü söylediler ve düzelttiler sorunu şimdi gene aynısını yaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gücü kesip tekrar yapmayı dene. Bazen olmuyor, güncellemiyor.
Sorun yaşar mıyım hocam anakart çöp okur gibi şeyler deniyor çünkü

Yaklaşık 2 hafta önce güvendiğim bir bilgisayarcıya götürmüştüm o zamanda görüntü alamıyordum biosun çöktüğünü söylediler ve düzelttiler sorunu şimdi gene aynısını yaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yaşar mıyım hocam anakart çöp okur gibi şeyler deniyor çünkü

Bir şey olmaz hocam.

Arkadaşlar bugün sabah kalktığımda da ışık yanıyordu bir cesaret flashı söküp bilgisayarı yeniden başlattım ve bios ekranı geldi karşıma bende direkt biostan kurulum yaptım ve bilgisayardan görüntü aldım yardımlarınız için teşekkür ederim sağlıcakla kalın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,052
Üyeler
183,208
Son üye
Bugrality
Geri