Anakart markası nedir ?Biosu güncelliyim dedim beta sürümü vardı onu indirmedim beta diye altındakini indirdim biosu güncelledim PC yeniden başlafı ama ekrana görüntü gelmedi cpu LED ışığı yanıyor ve ekran kartı fanları dönmüyor
yanlış güncellemiş olabilrsiniz.Bios sürümünün altındaki açıklamaları okudunuz mu ? Belki o sürümden önce başka bir sürümü güncellemeniz gerekiyordur ?Biosu güncelliyim dedim beta sürümü vardı onu indirmedim beta diye altındakini indirdim biosu güncelledim PC yeniden başlafı ama ekrana görüntü gelmedi cpu LED ışığı yanıyor ve ekran kartı fanları dönmüyor
Bios ekranı gelmiyor pili çıkarttım taktım olmadıbiosa yeniden girip sıfırlamayı denedin mi?
Msı a320m bazookaAnakart markası nedir ?
Olabilir peki nasıl geri yükliyecem eski sürümüyanlış güncellemiş olabilrsiniz.Bios sürümünün altındaki açıklamaları okudunuz mu ? Belki o sürümden önce başka bir sürümü güncellemeniz gerekiyordur ?
Msı a320m bazookaanakart nedir
Eski sürümü tam olarak nasıl geri yükleneceği hakkında net bir şey diyemem fakat CMOS yazan 2 pine tornavida ile dokunursanız Biosunuz sıfırlanıp fabrika ayarlarına geri dönüşür.Aynı şekil Bios pilini çıkarıp biraz bekledikten sonra geri takarsanız biosunuz yine sıfırlanmış olur.Olabilir peki nasıl geri yükliyecem eski sürümü
Post automatically merged:
Msı a320m bazooka
Bios pilini çıkartıp 15 dakika bilgisayarınızı kapalı konumda tutun. Daha sonra pili takıp açmayı deneyin.Bios ekranı gelmiyor pili çıkarttım taktım olmadı
Post automatically merged:
Msı a320m bazooka