Çözüldü✓ Bios güncelleme Yardım

Ekler

• 18CEF4B1-8136-44DB-BE69-CF2AA8153E30.jpeg
    18CEF4B1-8136-44DB-BE69-CF2AA8153E30.jpeg
    3.4 MB · Hit: 40
Güncellemiş hocam. Kasanın düğmesinden kapatıp çıkabilirsin.

Knk çok teşekkür ederim bana instagram adresinizi verebilir misiniz
Hocam Instagram kullanmıyorum :D .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz seni uğraştırdım kusura bakma bende unutmuşum nasıl yapılacağını. Benim de 15 yıllık bir kasam vardı. Onda MSI anakart vardı buna benzer şekilde kurmuştum.

Hocam Instagram kullanmıyorum :D .
Ya ben pc den anlamam çok bios ile ilgili çok ters bana bios güncelledim ben daha önce ram almıştım okumamıştı acaba bios yüzünden mi okumadı bide İntel Core 2 Quad Q9650 yi okur ku diyecektim bide yardımcı olduğun için küçük bi hediye vermek istiyorum

Ya ben pc den anlamam çok bios ile ilgili çok ters bana bios güncelledim ben daha önce ram almıştım okumamıştı acaba bios yüzünden mi okumadı bide İntel Core 2 Quad Q9650 yi okur ku diyecektim bide yardımcı olduğun için küçük bi hediye vermek istiyorum
Modlayarak Xeon işlemcileri çalıştırıyorlar. Senin bu Q9650'de sorun çıkarmaması gerek hocam. Önemli değil hocam. RAM konusunda belki uyumsuzluk yapmış olabilir.

Modlayarak Xeon işlemcileri çalıştırıyorlar. Senin bu Q9650'de sorun çıkarmaması gerek hocam. Önemli değil hocam. RAM konusunda belki uyumsuzluk yapmış olabilir.
Tekrardan teşekkür ederim senide yordum biraz bu işlerde kötüyüm kusura bakma yardımcı olduğun için tekrardan teşekkür ederim hayırlı ramazanlar

Geri