Şu anki sürümün nedir? BIOS'tan görebilirsin BIOS sürümünü, fotoğraf atarsan iyi olur.Biostar b450m
Hocam şimdi gül gibi kullanıyorum hiç sorunda yaşamıyorum. Yanlış bir şey yapıp da bozarım diye çekiniyorumBIOS her daim güncel kalmalı beta BIOS değilse eğer.
Güncel tut, bir yerin eskimiyor ya .
Anakartın nedir?
Şuanlık başka bir yerdeyim yarın ayrı bir konu açıp atarım . Yinede teşekkür ederim hocamŞu anki sürümün nedir? BIOS'tan görebilirsin BIOS sürümünü, fotoğraf atarsan iyi olur.
Bu ne la böyle?Hocam şimdi gül gibi kullanıyorum hiç sorunda yaşamıyorum. Yanlış bir şey yapıp da bozarım diye çekiniyorum
Hocam konuyla alakasız ama bir şey soracağım chip set sürücümün güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?BIOS her daim güncel kalmalı beta BIOS değilse eğer.
Güncel tut, bir yerin eskimiyor ya .
Anakartın nedir?
Denetim Masası'nda Program kaldır yerinde "AMD_Chipset_Driver" diye görürsün, onun sürümü yazar, en güncel sürüm numarasına bakıp karşılaştırabilirsin.Hocam konuyla alakasız ama bir şey soracağım chip set sürücümün güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
B450 anakart ryzen 5 3600
Tamam teşekkürler hocamDenetim Masası'nda Program kaldır yerinde "AMD_Chipset_Driver" diye görürsün, onun sürümü yazar, en güncel sürüm numarasına bakıp karşılaştırabilirsin.
Peki yeni sürüm için eskisini kaldırmam gerekiyor mu ?Tamam teşekkürler hocam
Yok, direkt yenisini kurabilirsin.Peki yeni sürüm için eskisini kaldırmam gerekiyor mu ?
Tamam hocam teşekkürler kolay gelsinYok, direkt yenisini kurabilirsin.