Neler Yeni

BIOS Güncellemesi Hakkında

Artful

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Av. Ahmet Şamil Dikenli
MSI A320M PRO-VH PLUS AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200MHz OC Anakart,
kullanmaktayım. Aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadım, nasıl yapılacağı hakkında da hiç bilgim yok. Bilgisayarımın son zamanda çok yavaş açılması sebebiyle artık bu güncellemeyi yapma kanaatindeyim.
MSI'ın sitesinden baktım ancak pek anlayamadım. Bu sebeplerle sizlere başvurma gereği doğdu.
Nasıl yapılacağına dair bilgilendirme yapabilecek birisi var ise minnettar olurum.

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
kullanmaktayım. Aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadım, nasıl yapılacağı hakkında da hiç bilgim yok. Bilgisayarımın son zamanda çok yavaş açılması sebebiyle artık bu güncellemeyi yapma kanaatindeyim.
MSI'ın sitesinden baktım ancak pek anlayamadım. Bu sebeplerle sizlere başvurma gereği doğdu.
Nasıl yapılacağına dair bilgilendirme yapabilecek birisi var ise minnettar olurum.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Konuyu çok güzel detaylandırmışsınız teşekkür ederiz.
Aşağıdaki linkten biosunuzun son sürümünü indirin (7B07v3GS(Beta version) . RAR arşivinden çıkarttığınız ''E7B07AMS.3GS''dosyasını FAT32 olarak biçimlendirilmiş USB belleğin kök dizinine kopyalayın. Nasıl yapılacağı konusunda aşağıda verdiğim video linki size yardımcı olacaktır.

MSI A320M PRO-VH PLUS Son Bios Sürümü :
https://www.MSI.com/Motherboard/support/A320M-PRO-VH-PLUS#down-bios

Nasıl Yapılır Video Linki :

Top Bottom