Neler Yeni

Yardım Bios güncellemesi yaparken anakart logosu dondu. YARDIM!

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berat Akkaya
Merhabalar. Anakart a520m pro son güncel sürümü indirdim ve bios güncellemeye başlafım fakat güncelleme bittiğinde anakart logosu dondu ve bende hiç bir şey yapmadım yaklaşık bi 20 dk oldu bekleyeli ama hiç bir şey olmuyor. Yeniden başlatmalı mıyım? Yoksa anakart gg mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI A520M PRO*

Ekler

• IMG_20241116_125948.jpg
    IMG_20241116_125948.jpg
    1.3 MB · Hit: 11

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Buğra
Merhabalar. Anakart a520m pro son güncel sürümü indirdim ve bios güncellemeye başlafım fakat güncelleme bittiğinde anakart logosu dondu ve bende hiç bir şey yapmadım yaklaşık bi 20 dk oldu bekleyeli ama hiç bir şey olmuyor. Yeniden başlatmalı mıyım? Yoksa anakart gg mi

MSI A520M PRO*
eğer anakartında flash bios özelliği varsa şimdi baktım varmış usb ye başka bios atıp bios güncellemesi yapabilirsin bir tuşla

bu videoya bakabilirsin

eğer anakartında flash bios özelliği varsa şimdi baktım varmış usb ye başka bios atıp bios güncellemesi yapabilirsin bir tuşla

bu videoya bakabilirsin
son sürüm 7D14v1J sürümü onu indirin başka bilgisayar gerekecek ama yapmak için ve videodaki adımları aynen takip edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berat Akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartımda bios lash özelliği yok maalesef. Ayrıca bios ekranına girmeye çalıştığı da girebiliyorum. Herhangi bir aksaklık ta olmadı elektrik gitmesi vs. Sadece açılma ekranında kalıyor. Garantisi devam ediyor göndersem kabul ederler mi bunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,219
Üyeler
160,365
Son üye
pumpalibum
Top Bottom