Neler Yeni

BIOS GÜNCELLEMESİ YAPMAYA KORKUYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Yendi
Merhabalar bios güncellemelerinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama bir çok kişi çok riskli hata yaparsan pc açılmaz gibi şeyler söylüyo sizce ne yapmalıyım
Anakartım:Gigabyte A320m-s2h

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Kardeşim eğer doğru dosyayı indirip yüklemeni eksiksiz yaparsan bir problem olmaz tabii ki. İnternette zaten detaylı anlatım videoları mevcut ister türkçe ister yabancı dilde keyfine göre seç beğen izle ve bence yapmalısın ama doğru dosyalar ile yoksa başın çok ağrıyabilir.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Merhabalar bios güncellemelerinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama bir çok kişi çok riskli hata yaparsan pc açılmaz gibi şeyler söylüyo sizce ne yapmalıyım
Marka modelini gir üretici sitesinden en son sürümü indir flasha at dosyaı ordan flashı tak biosa gir m-flash girince görürsün gayet kolay güncelleme direkt çıkar zaten anlarsın korkulcak bir şey yok .

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bios Update yaparken en büyük risk elektriklerin gitmesidir bu gibi durumda anakartiniz garanti yollama durumu olacaktır.Buraya konuyu açabilecek kadar yetisi olan birisi Bios update i yapabilecek kapasitededir korkmayiniz.

Top Bottom