Neler Yeni

bios güncellemesini 1 ay daha geçirtirsem ne olur ??

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
b450m s2h anakart kullanıyorum şuan gelen en son güncelleme f61a benim sürümüm f51
bu hafta yapcaktım ama usbimi kaybettim her yeri aradım bulamadım çok iyi bir usb flash bellek idi 3.0 dı toshibanın ama kaybettim
bu ayda yenisini alamıcam diğer ay anca alabilirim bu ay almam imkansız diğer ay alıp yapsam bir sorun olur mu ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
b450m s2h anakart kullanıyorum şuan gelen en son güncelleme f61a benim sürümüm f51
bu hafta yapcaktım ama usbimi kaybettim her yeri aradım bulamadım çok iyi bir usb flash bellek idi 3.0 dı toshibanın ama kaybettim
bu ayda yenisini alamıcam diğer ay anca alabilirim bu ay almam imkansız diğer ay alıp yapsam bir sorun olur mu ?
Hiç bir şey olmaz sadece 1 geciktirmiş olursun ama yapmakta fayda var.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Olmaz neden olsun yeni bir donanım eklendiğinde onu desteklemesi için geliyor genelde güncellemeler zaten.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet boş konu kardeşim adam gibi sordum bişey olur mu diye bir yerde duymuştum yapmassan sıkıntı olur diye
Hiç bir şey olmaz sadece 1 geciktirmiş olursun ama yapmakta fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam
Olmaz neden olsun yeni bir donanım eklendiğinde onu desteklemesi için geliyor genelde güncellemeler zaten.
tamam teşekkürler diğer ay yapıcam zaten usbimi kaybettim kaybetmesem diğer ay anca alabilirim babamdan parayı

BeKo'O

80+ Silver
Hiçbir şey olmaz USB belleğini bulduğun zaman halledersin.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Oğuzhan
evet boş konu kardeşim adam gibi sordum bişey olur mu diye bir yerde duymuştum yapmassan sıkıntı olur diye
Bu konuyla alakalı yüzlerce konu var. Gerek bu forumda gerek diğer forumlarda gerek sitelerde gerek youtube kanallarında.

Top Bottom