Kapandı derken ? işlem bittiği için mi yoksa dışarıdan müdahale mi oldu ?
Garantisi bulunuyor şöyle oldu, %40'larda falandı güncelleme bi anda bilgisayar kapandı zaten bilgisayar kapanıp açıldığı için güncelliyordumServise yollayın. Garantisi var mı?
Tüh ya, neyse Garanti'ye yollayın. BIOS güncellemek garanti kapsamında oluyor diyorlar, problem olmaz diye okudum.Garantisi bulunuyor şöyle oldu, %40'larda falandı güncelleme bi anda bilgisayar kapandı zaten bilgisayar kapanıp açıldığı için güncelliyordum
Zaten anakartın üreticisi BIOS dosyasını güncellensin diye internete koyuyor ve bu kadar basitçe yazdırıyor. BIOS güncellemesinin garanti dışı bıraktığını da ilk kez duyuyorum...Tüh ya, neyse Garanti'ye yollayın. BIOS güncellemek garanti kapsamında oluyor diyorlar, problem olmaz diye okudum.
Hocam ben mi yanlış yazdım, yoksa siz mi yanlış anladınız?Zaten anakartın üreticisi BIOS dosyasını güncellensin diye internete koyuyor ve bu kadar basitçe yazdırıyor. BIOS güncellemesinin garanti dışı bıraktığını da ilk kez duyuyorum.
Pardon hocam, ''garanti dışı'' diye okumuşum.Hocam ben mi yanlış yazdım, yoksa siz mi yanlış anladınız?
BIOS güncellemek garanti içinde, yani problem yok anlamında dedim.
o da garanti kapsamında dedi hocamZaten anakartın üreticisi BIOS dosyasını güncellensin diye internete koyuyor ve bu kadar basitçe yazdırıyor. BIOS güncellemesinin garanti dışı bıraktığını da ilk kez duyuyorum...