Benziyorda benzemiyordaMonster laptopum hata verdi hata çözümü olarak cmd kodları falan yazdım hiçbir şeyi okumuyor bios sıfırlamam lazım arka kapağı açtım fakat bios pilini nasıl çıkaracağım ve bios pili bu değil mi
sanırım burası olmalıMonster laptopum hata verdi hata çözümü olarak cmd kodları falan yazdım hiçbir şeyi okumuyor bios sıfırlamam lazım arka kapağı açtım fakat bios pilini nasıl çıkaracağım ve bios pili bu değil mi
Kabloyla anakarta bağlıNasıl tak çıkar yapacağım arkadaşlar @BaroN X @TinerciAlper
garanti dışı olmasın diye bağladılar sanırım ya da laptoplarda direk öyle oluyor bir bilgim yok maalesef :/Nasıl tak çıkar yapacağım arkadaşlar @BaroN X @TinerciAlper
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kabloyla anakarta bağlı
evetsanırım burası olmalı
Peki benim diskleri görmüyor PC başka yöntem var mı flaşımı bile görmedi xkdkdgaranti dışı olmasın diye bağladılar sanırım ya da laptoplarda direk öyle oluyor bir bilgim yok maalesef :/
Eğer bilgin varsa cevap verir misin agam yeni laptop aldım olaya bak rica etsem yardımcı olur musun
Onu nasıl çıkartabiliriz hocam denedim hafiftende olmadıBios pili gömülü oluyor ama ara kablo bağlantısını çıkarabilirsin
2 pinli soketi çıkartacaksınız.Monster laptopum hata verdi hata çözümü olarak cmd kodları falan yazdım hiçbir şeyi okumuyor bios sıfırlamam lazım arka kapağı açtım fakat bios pilini nasıl çıkaracağım ve bios pili bu değil mi
Peki benim diskleri görmüyor PC başka yöntem var mı flaşımı bile görmedi xkdkd
Burayı demi hocam fakat denedim. Nasıl çıkaracağım bilemedim2 pinli soketi çıkartacaksınız.
Onu aşağı doğru çek sağ sol yaparak ama biosu sıfırlamanin diğer yöntemi biosun içinden de sıfırlama oluyorEğer bilgin varsa cevap verir misin agam yeni laptop aldım olaya bak rica etsem yardımcı olur musun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu nasıl çıkartabiliriz hocam denedim hafiftende olmadı