1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir,Nasıl olacak hocam valla çok cahil kaldım konulara bios ayarları konusunda
Dediğim gibi Windows'u CSM olarak ayarlamışsın, UEFI için yeniden ayarlaman gerecek. Şimdi biçimlendirip atabilirsin.
Doğrudur hocam.Alıntıyı görüntüleHocam buradan sağ tarafta 3g yi seçip onaylıyorum doğru mudur ?
CSM'i seç hocam. A-XMP 1'i aktif edip save and reboot yapın.
Başka bir şey yok hocam sürücülerini kurdun dimi? Bu BIOS saat ve tarihe çok takıldım, Windowsta doğru görünüyor dimi?Yaptım hocam açılıyor başka yapılacak birsey varmıdır ?
Sürücüler dediğiniz hdd mi hocam bios saat Windowsta bakmadım henüz düzelteceğim onudaBaşka bir şey yok hocam sürücülerini kurdun dimi? Bu BIOS saat ve tarihe çok takıldım, Windowsta doğru görünüyor dimi?
Hocam Windows'da da aynı saat 2024 olarak gözüküyor onu Windows içinden ayarlasam biosa da yansır mi aynı şekildeSürücüler dediğiniz hdd mi hocam bios saat Windowsta bakmadım henüz düzelteceğim onuda
Hocam şuan ayarladım Windowsda tarihi biosdan ayrı bir şekilde mi ayarlayacağımSürücüler dediğiniz hdd mi hocam bios saat Windowsta bakmadım henüz düzelteceğim onuda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Windows'da da aynı saat 2024 olarak gözüküyor onu Windows içinden ayarlasam biosa da yansır mi aynı şekilde
Windowstan yaptıysan BİOS'un da otomatik algılaması gerekir. Bir kontrol et.Sürücüler dediğiniz hdd mi hocam bios saat Windowsta bakmadım henüz düzelteceğim onuda
Hocam Windows'da da aynı saat 2024 olarak gözüküyor onu Windows içinden ayarlasam biosa da yansır mi aynı şekilde
Hocam şuan ayarladım Windowsda tarihi biosdan ayrı bir şekilde mi ayarlayacağım
Önemli değil hocam, sorun olursa etiketlersin.Tamamdır madem hocam yardımlarınız emekleriniz için minnettarım çok teşekkür ederim.
Aynı sorunu yaşadım ne yapsam da düzelmedi. Cpuz'den baktım sorunsuzmuş. BIOS niye bilmiyorum 2666'da kaldı benim.Adam biostan bakmış zaten