Neler Yeni

Çözüldü✓ Bios Sıfırladım PC açılmıyor

Mert29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Topuz
Beyler b550 ds3h anakart ryzen 5 5600 işlemcim var bios u sıfırlarken PC kapandı şimdi güç tuşuna basınca hiç görüntü gelmiyor bios ekran yeri bile nasıl çözerim

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
Bios güncellemesi yaparken güç kesildiyse geçmiş olsun. Bu gibi durumlarda %90 anakart gg oluyor

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
Beyler b550 ds3h anakart ryzen 5 5600 işlemcim var bios u sıfırlarken PC kapandı şimdi güç tuşuna basınca hiç görüntü gelmiyor bios ekran yeri bile nasıl çözerim
bios pilini çıkartıp tak öyle aç pc yi

Mert29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Topuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios pilini çıkarıp denedim çok farklı yöntemlerde olmuyor bios güncellemesi yaparken olmadı normal varsayilan ayarları geri döndürdüm o sırada baya bı görüntü gelmedi kapatdim açtım aynı kaldı oule
Mesaj otomatik birleştirildi:

5dk 5.20dk arası bios ayarlarını yapmıştım sonra PC bidaha görüntü vermiyor bios dahi acamiyorum

Bios pilini çıkarıp denedim çok farklı yöntemlerde olmuyor bios güncellemesi yaparken olmadı normal varsayilan ayarları geri döndürdüm o sırada baya bı görüntü gelmedi kapatdim açtım aynı kaldı oule

5dk 5.20dk arası bios ayarlarını yapmıştım sonra PC bidaha görüntü vermiyor bios dahi acamiyorum
Tecnopat in sistem toplama sonrası yapılması gerekenler videosunda 5dk ve 5.20dk arasındaki ayarları yaptıktan sonra böyle oldu

Son düzenleme:

Mert29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Topuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler sıkıntıyı çözdüm uefi destekli bir ekran kartıyla deneyin bios da açılıyor Windows da bende eski ekran kartı vardı arkadaşın ekran kartını dededik açıldı sonra normal ayarlarına döndürün bios u pili çıkarmakla olmuyor cam uefi falan öyle şeyler yapmıştım onun sayesinde görüntü gelmiyordu PC ye saygılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,020
Üyeler
168,552
Son üye
beatbox41