Yardım Bios Sürümümü Güncellemeli miyim?

Hangi sürüme güncellediniz hocam?
Post automatically merged:

Stabil olmadığını düşünmenizin sebebi nedir hocam?
3 gün önce direk indirmeye açılmasından stabil olmadığını düşündüm ama şimdi tekrar bakınca stabil sürüm olduğunu fark ettim. Güncelleme yapabilirsiniz bence hocam.

Bir sorun olsa oraya koymazlar sonuçta çoluk çocuk yazılım yapmıyor profesyonel kişiler yapıyor neden güvenemediniz anlamadım.
Ekran kartları driverlarında bir sürü sorunlar çıkabiliyor hocam haberiniz var mı?

3 gün önce direk indirmeye açılmasından stabil olmadığını düşündüm ama şimdi tekrar bakınca stabil sürüm olduğunu fark ettim. Güncelleme yapabilirsiniz bence hocam.
stabil derken beta olmadığından mı söz ettiniz hocam?

Ekran kartları driverlarında bir sürü sorunlar çıkabiliyor hocam haberiniz var mı?

stabil derken beta olmadığından mı söz ettiniz hocam?
Evet hocam.

Asıl korkman gereken şey güncelleme sırasında elektriklerin kesilmesi :D

Bios güncellemeleri eğerki 5000 serisi işlemci takmayacaksanız gereksiz. Ve bios güncellemesini yapmak ekstra hiçbir özellik sağlamaz. (OC ayarları haricinde)

Arkadaşlar stabil olmayan bir Bios sürümüne geçmekten korktuğum için bu konuyu açıyorum. Anakartım Gigabyte B450M S2H V2 Bios sürümümü 1.5 senedir hiç güncellemedim. Şu anki Bios sürümüm F60e ve sürümümü F62'ye güncellemek istiyorum. Aranızda F62 sürümünü kullananlar bana tavsiyede bulunabilir mi?
Apu sistem kullanıyorsanız FPS'te 4-5 artma olur en fazla. Bir de Win 11 için uyumluluk gelir. İstiyorsanız yapın bir problem olacağını zannetmiyorum.

Ekran kartı olsa tabii ki Bi dk dur derdik. Ekran kartlarında driver problem yaratabiliyor. Fakat anakart da ben güncel olmanın verdiği bir probleme denk gelmedim. Merak etme o sözü bilinçsiz olarak yazmadım dostum.
İster bilinçli yaz ister bilinçsiz yine de söylediğin yanlış, güncel olmak her zaman iyi değildir tüm sürücüler için geçerli.

Geri