Neler Yeni

bios update sırasında elektrik kesintisi sonrası açılmama (hp victus laptop)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz selim kara
20220120_203912.jpg
IMG-20220120-WA0015.jpeg
IMG-20220120-WA0017.jpeg

bios update yaparken elektirik kesildi. elektrik gelince bilgisayarı açınca bu görüntülerle karşılaştım bunlardan sonra bilgisayar kendini açmaya çalışırken power tuşunun ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor
bios update w11 güncellemesinden 2 hafta sonra kendiliğinden gelen bi güncellemeydi isteyerek yapmadık neden böyle bi güncelleme başladı anlamadık .

bilgisayar bu alalı 4 ay oldu.

Musa Dinç

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

bios update yaparken elektirik kesildi. elektrik gelince bilgisayarı açınca bu görüntülerle karşılaştım bunlardan sonra bilgisayar kendini açmaya çalışırken power tuşunun ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor
bios update w11 güncellemesinden 2 hafta sonra kendiliğinden gelen bi güncellemeydi isteyerek yapmadık neden böyle bi güncelleme başladı anlamadık .

Garantiye vermelisin en korktuğum şey bu bios güncellenirken başta bios silindiği için eğer bitirmezse elektrikler giderse anakart çöp fakat garantisi varsa onu hallediyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz selim kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye vermelisin en korktuğum şey bu bios güncellenirken başta bios silindiği için eğer bitirmezse elektrikler giderse anakart çöp fakat garantisi varsa onu hallediyorlar.
teşekkür ederim vatandan almıştık yarın vatan bilgisayara götürücem.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
teşekkür ederim vatandan almıştık yarın vatan bilgisayara götürücem.
Vatanla filan uğraşma direk hp servisini ara. Benim M2 ssd yanmıştı, 10 günde parçayı değiştirip geri yolladılar, kargolamayı iyi yap laptop gittiğinde sağlam gitmeyebilir.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hocam elektrik kesildiğinde pc kapandı mi?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Yanlış bilmiyorsam HP lerde bios güncellemesi yaparken elektrikteyken bios güncellemesi zorunluluğu istiyor. Ben yaparken bana öyle bir uyarı mesajı vermişti.

Top Bottom