enderender
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- ender
BIOS Update sonrası X3D Turbo mode açılamıyor ve RAM'lerin frekansı arttırılamıyor.
7800x3D işlemci.
F32D yükledim.
Görsellerde göreceğiniz üzere X3D Turbo Mode'u açıp kaydedip çıktığımda rest atıyor ve BIOS'a tekrar girdiğimde disable olarak görüyorum.
Aynı şekilde RAM'ler şu an 4800MHz CL40 olarak çalışmakta.
5600 CL28 olarak seçtiğimde kaydedip çıkıyorum. Rest atıyor ve default olarak 4800'de sabit kalıyor.
B650M S2H (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
www.gigabyte.com.tr
B650M S2H (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
www.gigabyte.com.tr
7800x3D işlemci.
F32D yükledim.
Görsellerde göreceğiniz üzere X3D Turbo Mode'u açıp kaydedip çıktığımda rest atıyor ve BIOS'a tekrar girdiğimde disable olarak görüyorum.
Aynı şekilde RAM'ler şu an 4800MHz CL40 olarak çalışmakta.
5600 CL28 olarak seçtiğimde kaydedip çıkıyorum. Rest atıyor ve default olarak 4800'de sabit kalıyor.
F5-5600J2834F32GX2-TZ5RK F5-5600J2834F32GA2-TZ5RK - Overview - G.SKILL International Enterprise Co., Ltd.
Trident Z5 RGB series DDR5 memory is designed for ultra-high performance on DDR5 platforms. Featuring a sleek and streamlined aluminum heatspreader design, available in metallic silver, matte black, or matte white, the Trident Z5 RGB series DDR5 DRAM memory is the ideal choice to build a...
www.gskill.com