BİOS UPDATE YARIDA KALDI

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar anakartım BİOSTAR A320MH Tek ram ile açmayı denedim açılmadı. Bios pilini çıkarıp bekleyip taktım yine ekran gelmedi. Bilgisayar çalışıyor ama güç yok. (Klavye ışığı, monitör yok.)

Sistem;
R5 1600
Gtx 1650S
Biostar A320MH
1x8 2666mhz kingston
1x8 2400mhz gskill
Vs550 corsair psu

Bios update yapmayı denedim çünkü R5 3600’e geçtim. Fakat BİOSTAR Çok berbat bi anakartmış öğrenmiş oldum :)

bios kitapcığına bak bir bios kurtarma tuşu filan varsa kurtarırsın :)

Hocam bios kitapçığı nerede
sıfır ise kutu içeriğinde olmalı :D Bulamaz isen internette bir baklmalısın ama ben çinli bir yapayzekaya sordum bios kurtarma modu veya tuşu yokmuş :( Bios çipini programlamak gerek eğer öyle ise ve 1000 TL den aşağı yapmazlar diye biliyorum, aslında çok kolay bir işlem fakat işte piyasada böyle...

Servise yolla biosu flashlayıp geri yolluyorlar elinde cha programlayıcı yoksa biosu geri getirmen mümkün değil. USB ile flash bios özelliği çoğu anakartta yok genelde gigabyte anakartlarda oluyor.

garantisi varsa servise yolla ama onlar da kullanıcı hatası diye soygun yapmak isterler büyük olasılıkla fakat en iyi seçenek şimdilik bu.

Arkadaşlar anakartım BİOSTAR A320MH Tek ram ile açmayı denedim açılmadı. Bios pilini çıkarıp bekleyip taktım yine ekran gelmedi. Bilgisayar çalışıyor ama güç yok. (Klavye ışığı, monitör yok.)

Sistem;
R5 1600
Gtx 1650S
Biostar A320MH
1x8 2666mhz kingston
1x8 2400mhz gskill
Vs550 corsair psu

Bios update yapmayı denedim çünkü R5 3600’e geçtim. Fakat BİOSTAR Çok berbat bi anakartmış öğrenmiş oldum :)
update niye yarıda kaldı?
elektrik vs mi kesildi..

garantisi varsa servise yolla ama onlar da kullanıcı hatası diye soygun yapmak isterler büyük olasılıkla fakat en iyi seçenek şimdilik bu.
Hocam fatura da garanti de yok. Sadece kutu kitapçık falan var. 2020’de alındı anakart sanırım

biıos update işlemini ayrıntılı anlat, nasıl yaptın?

bios update mi 4 saat:unsure:
Evet hocam tüm usb portlarından usbleri çıkarttım öyle algıladı biostar. Ve yavaş yavaş ilerledi ama bi noktada 1 saat bekledim baya baya 1 saat takıldı o noktada bende yeniden başlatmak istedim

usb hatalı olmuş olabilir mi? en fazla 20 dk filan sürer... usb yi nasıl hazırladın, hiç anormal bi şey oldu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri