Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese. Bilgisayarımın daha önce hiç bios'unu güncellememiştim. Şimdi güncelleme kararı aldım. Siteyi buldum ama neyi indireceğimi anlamadım yardımcı olabilecek var mı? 2 tane var hangisini indireyim acaba?
anakartın modelini bulman gerekliArkadaşlar öncelikle merhaba herkese. Bilgisayarımın daha önce hiç bios'unu güncellememiştim. Şimdi güncelleme kararı aldım. Siteyi buldum ama neyi indireceğimi anlamadım yardımcı olabilecek var mı? 2 tane var hangisini indireyim acaba?
Hocam bilgisayarın modelini girdim zaten. Şuradan hangisini indireceğim?anakartın modelini bulman gerekli
2. Olanı indireceksiniz.anakartın modelini bulman gerekli
Teşekkür ederim. Peki kendiliğinden direkt setup olarak kurulacak mı yoksa benim bir şey yapmam gerekli mi bilginiz var mı?2. Olanı indireceksiniz.
1. olan başlığı okursanız kitapçık
3 sene önce attım en son update yanlış bilgilendirmek istemem anakartınız "msi-asusTeşekkür ederim. Peki kendiliğinden direkt setup olarak kurulacak mı yoksa benim bir şey yapmam gerekli mi bilginiz var mı?
ana kartın zaten en yüksek sürüm olabilir çünkü orda tek sürücü var boşa kurmaTeşekkür ederim. Peki kendiliğinden direkt setup olarak kurulacak mı yoksa benim bir şey yapmam gerekli mi bilginiz var mı?
Mesajım gitti pardon msı asus artık neyse markasını youtubeye yazıp "msi bios update" tarzı yazarsan bilgileneceksindir.3 sene önce attım en son update yanlış bilgilendirmek istemem anakartınız "MSI-Asus