BİOS ve DRİVER GÜNCELLEMESİ

Galeyan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
Acer predator helios 300 ün 8 gb ram, gtx 1050 ti, i5-8300h bulunduran modeline sahibim. Bilgisayarı aldıktan sonra herhangi bir bios, driver guncellemesi falan yapmadım. Bu konuda bir bilgi sahibi de değilim. Yeni aldığım bir cihazda mutlaka yapmam gereken güncellemeler nelerdir? Bios güncellenebilir mi? Güncellemeli miyim? Nasıl guncellerim? Bu konularda sizlerden yardım istiyorum.

Acer predator helios 300 ün 8 gb ram, gtx 1050 ti, i5-8300h bulunduran modeline sahibim. Bilgisayarı aldıktan sonra herhangi bir bios, driver guncellemesi falan yapmadım. Bu konuda bir bilgi sahibi de değilim. Yeni aldığım bir cihazda mutlaka yapmam gereken güncellemeler nelerdir? Bios güncellenebilir mi? Güncellemeli miyim? Nasıl guncellerim? Bu konularda sizlerden yardım istiyorum.
BİOS kısmını bende tam bilmiyorum ancak nvidianın sitesine girip oradan ekran kartını bulup driverını yüklemelisin

BİOS kısmını bende tam bilmiyorum ancak nvidianın sitesine girip oradan ekran kartını bulup driverını yüklemelisin
Çok teşekkürler. Bios kısmı daha fazla kafamı karıştırıyor aslında.

Çok teşekkürler. Bios kısmı daha fazla kafamı karıştırıyor aslında.
anakartının modelini öğren ardından sitesine girip en güncel sürümü flaşa at daha sonra bilgisayara reset atıp del tuşuna basarak bios menüsüne gir bios menüsü her anakartta farklı o yüzden bir şey diyemeceğim internetteki videolardan bulabilirsin nasıl güncelleyeceğinide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,347
Üyeler
188,923
Son üye
chiefps
Geri