kayıt edip çıkamıyormusun ordan?İtopyadan bir PC aldım ama ekran şu şekilde kaldı ve hani herhangi bir şey yapamıyorum ne yapmam gerekiyor gerçekten bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim Alıntıyı görüntüle
F10 BAS entere basİtopyadan bir PC aldım ama ekran şu şekilde kaldı ve hani herhangi bir şey yapamıyorum ne yapmam gerekiyor gerçekten bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim Alıntıyı görüntüle
sağ altta kaydeet ve çıka basİtopyadan bir PC aldım ama ekran şu şekilde kaldı ve hani herhangi bir şey yapamıyorum ne yapmam gerekiyor gerçekten bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim Alıntıyı görüntüle
hayır kaydet ve çık dediğimde tekrardan aynı yere atıyorkayıt edip çıkamıyormusun ordan?
F10 BAS entere bas
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağ altta kaydeet ve çıka ba
hayır kaydet ve çık dediğimde tekrardan aynı yere atıyor
ozaman bilmiyorum hocamhayır kaydet ve çık dediğimde tekrardan aynı yere atıyor
aynı yere atıyor bunu yaptığımdaF10 BAS entere bas
sağ altta kaydeet ve çıka bas
PC windows kurdun mu ? sen mi kurdunaynı yere atıyor bunu yaptığımda
Windows kurulu değil demekki. Windows kurulumu yapmanız gerekli.hayır kaydet ve çık dediğimde tekrardan aynı yere atıyor
@crazyreignİtopyadan bir PC aldım ama ekran şu şekilde kaldı ve hani herhangi bir şey yapamıyorum ne yapmam gerekiyor gerçekten bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim Alıntıyı görüntüle
bunu hangi şekilde yapabilirimWindows kurulu değil demekki. Windows kurulumu yapmanız gerekli.
Usb ile yapmalısınbunu hangi şekilde yapabilirim
hayır kurmadım kurulu mu geldi ondan da emin değilim ama itopyanın deneme sürümü kurması gerekiyor diye biliyorumPC windows kurdun mu ? sen mi kurdun