Neler Yeni

Çözüldü✓ biosa girdiğimde işlemci hızı normalden yüksek görünüyor

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
4.1 yazmaması windows sebepli de olabilir hocam. Eski laptobumda Throttle stop kullanırken işlemciyi 2.5 ghz e sabitlediğimde hep 0.1 az gösteriyordu diğer değerlerde de böyle atıyorum 1ghz sabitliyorum 0.9 gösteriyordu. Yani çok takılma muhtemelen çıkıyordur ama windows göstermiyordur
Ben sandım 3 ghz de felan kullanıyosun.
yok yok hocam ben 0.1 0.2 nin derdine düştüm de demekki dediğiniz gibi oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

nihai performans modunu denediniz mi? ayrıca test uygulamalırndada mı 4.1ghz olmuyor
yok max 3.98 oluyo test uygulamarında falan da yazılımsal olabilir nihai performanstayım ek olarakda

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

yok max 3.98 oluyo test uygulamarında falan da yazılımsal olabilir nihai performanstayım ek olarakda
Tam performans aldığınızı görmek hakkınız hocam tabii merak edeceksiniz Ama muhtemelen dediğim gibidir zaten windows ekosistemi ram ile diğer sistemlerin bir miktarını kendine ayırıyor sistemin hata vermemesi için. Ayrılan bellek miktarın ekran kartında 4 tür mesela oyunlarda görürsün bazı oyunlarda grafik ayarlarını değiştirdiğinde ne kadar kullanacağı yazar benim orda 7.8 kullanılabilir gözüküyor 3070 Ti mobil ekran kartı var 8gb normalde :D

Shourd

80+ Gold

anladım bu arada şunu demeyi unuttum zaten başta belirtmişsiniz ama turbo boost ile 4.1ghze çıkıyor yani gerketiğinde muhtemelen çıkar o eğer çıkmaz diye düşünüyorsanız bios güncelemesi yapın belki düzelir ama riskli bi işlem dikkat edin

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Tam performans aldığınızı görmek hakkınız hocam tabii merak edeceksiniz Ama muhtemelen dediğim gibidir zaten windows ekosistemi ram ile diğer sistemlerin bir miktarını kendine ayırıyor sistemin hata vermemesi için. Ayrılan bellek miktarın ekran kartında 4 tür mesela oyunlarda görürsün bazı oyunlarda grafik ayarlarını değiştirdiğinde ne kadar kullanacağı yazar benim orda 7.8 kullanılabilir gözüküyor 3070 Ti mobil ekran kartı var 8gb normalde :D
evet bende de 8gb vram var forzada mesela 7.6 gösteriyo öyle bi durum o zaman

anladım bu arada şunu demeyi unuttum zaten başta belirtmişsiniz ama turbo boost ile 4.1ghze çıkıyor yani gerketiğinde muhtemelen çıkar o eğer çıkmaz diye düşünüyorsanız bios güncelemesi yapın belki düzelir ama riskli bi işlem dikkat edin
hiç. girmem o işe hocam bios falan iyi :D

Top Bottom